[]

Bilkent ders kayıtları

Anlatabilecek var mı? Yarın saat 9.30a internetten kayıt randevum varmış. Orada zaten derslerin hocalarını dahil belirlemişler. Benim yaptığım sadece onaylamak mı olacak tam olarak anlayamadım konsepti.

Srsde haftalık programım bile görünüyor.


 
ilk ders seçimini okulda mı yapıyorsunuz?

stars.bilkent.edu.tr/offerings kısmında derslerin şubelerini (section), hocalarını ve saatlerini görebilirsin. oraya göre sana en uygun olan hocaları ve ders saatlerini seçebilir ve srs üzerinden o şubeye geçebilir ya da şirret hocaları terkedebilirsin (boş kota varsa). (değiştirme olayını appointment date sonrası registration kısmından yapacaksın, form istiyorsa çıktısını alıp advisorına imzalatacaksın ve bölüm sekreterine vereceksin)

randevudan önce tüm dersler yüklenmemiş olabilir. stars>information>curriculum'dan alman gereken derslere bak ve almamış olduğun 1. sınıf 1. dönem dersi varsa al. her şey tamam, bir şey değiştirmeyeceğim diyorsan da bir şey yapmana gerek yok.
  • kayranin kedisi  (13.09.12 09:26:10) 
Henüz taze birinci sınıfsanız zaten pek birşey yapamıyorsunuz. Kayıtta en son zaman dilimi birinci sınıflara açılıyor, dolayısıyla kotalar büyük oranda dolmuş oluyor vs...


  • faith no more  (13.09.12 09:39:37) 
Seçmeli ders alma işini de mi internetten yapacağım?

Edit: stars.bilkent.edu.tr şuraya da giremedim. Srsde de bulamadım öyle bir bölüm. Bendeki programda hocaların isimleri de yazıyor da. Ben seçmeyeceğim galiba.
  • Adram3lech  (13.09.12 13:28:55 ~ 13:31:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.