[]

sosyal hayatta net olmak veya olmamak

birisi birsey sorunca hep falan filanla cevap veriyorum. sebebi ya alcakgonulluluk yada cekingenlik oluyor.

ornegin; biraz ister misin? yok sagolun.

bu gibi birsuru olay. default olarak reddediyorum. ve dolayisiyla ezik bir imaj ciziyorum. karakterim geregi hep uclarda olmusumdur.biliyorum ya cok kesin biri olucam yada boyle miymiy. ortasi olmayacak. bugun otobuste bir adama denk geldim. cok imrendim.

arkadasi az bisey yayilarak oturuyordu. adam ayaga kalkip aynen sunlari soyledi;

bak burasi benim alanim. oyle yayilarak oturma. herkes hakkiyla yetinsin.

benim cok hosuma gitti; ama malum bu ulkede insanlarimiz fazla duygusal. oyle biri olursam hep kaybeden olurum diye korkuyorum.

ne dersiniz?

 
109 okuma sıfır cevap. cik cik:(


  • keltikfrost  (10.09.12 11:28:18) 
valla hakedeni uyarıncan bence bu millet kibarlıktan anlamıyo gayet nazik bi insanken (öyle derlerdi yani:)3 senelik yurt hayatı beni çıldırttı artık kibarlık biyere kadar, tabiki gerçekten seni sinirlendiren yada cevap vermen gereken durumlarda sakınma derim,biraz ister misin?sorusuna yok saolun gayet güzel bi cevap:)


  • bunumu demek istedin  (10.09.12 11:36:28) 
daha rahat davranmaya çalış. seni rahatsız eden bir şey olduğunda bunu belirtmen gayet normal bi davranış zaten. bence kafaya takılacak bir şey değil bu. şu anki durumunda bi sorun yok bence. :)


  • PearlJam  (10.09.12 11:59:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.