[]

Öğretmenlik

Kuzenimin yarın atama sonuçları belli olacak. Dolayısıyla, ilk defa göreve başlayacak bu kişinin gittiği yere hangi belge ve evraklarla gitmesi gerektiği ve bunların nereden temin edildiği konusunda bilgisi olan var mı? Özellikle mal beyanı nasıl yapılır, nereden ne alınır?




 
Mal beyanı için bir form dolduruyorsunuz şuyum var şuyum yok diye, bir yerden almıyorsunuz. Evrakları(Diploma, sağlık raporu vs) gittiği yerin il / ilçe milli eğitim müdürlüğünü arayarak daha sağlıklı öğrenebilir.


  • muslum tangoze  (09.09.12 16:03:13 ~ 16:03:44) 
Mal beyanını gittiği yerde dolduracak. Eğer üzerine kayıtlı arsa ev araç varsa ruhsatı ve tapusunu yanına alsa iyi olur, bakarak dolduracak. Yoksa bir şeye gerek yok, belgeye çizik atacak o kadar. İlk anda 6 kadar vesikalık fotoğraf, diploma ya da mezuniyet belgesi, kimlik yeterli olur. eksik varsa daha sonra tamamlayabilir. Atandığınıza dair kararnameler atama olur olmaz il milli eğitim müdürlüklerine gönderiliyor. (fotoğraf, atanan kişi erkek ise traşlı, kravatlı olsun)

Edit: Bir de sağlık raporu var. "Ülkenin tüm iklim şartlarında görev yapabilir" diye bir rapor almalısınız hastahaneden.
  • zizifos  (09.09.12 16:07:40 ~ 16:09:32) 
kazandığını gösteren belge,sanırım 6 fotoğraf,üni.bitirme belgesi yeter diye hatırlıyorum. mal beyanı gideceği ilçe milli eğitimde bir belge kendisine veriliyor ve kendine ait taşınmaz araba falan yazıyor.o kadar. benden sağlık raporu istemediler geçen sene ayrıca.


  • martimge  (09.09.12 16:43:17 ~ 16:44:05) 
personel.meb.gov.tr

ilgili dosyanın 21. sayfasında istneilecek belgeler yazıyor.
  • dis kapinin mandali  (09.09.12 23:35:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.