[]

istanbulda perde nerden alınır?

dostlar yeni eve çıktık perdeler ateş pahası. 300'ler 400'ler havada uçuşuyo markalı mağazalarda.

peki eli ayağı düzgün, ıslak ellerimi silme arzusu uyandırmayan perdelerin bulunabileceği yerler nerelerdir istanbulda?

zeytinburnu ve eminönü'nde perdeciler çarşısı varmış sanırım. başka var mı?

 
ikea'da çok güzel perdelik kumaşlar var, fiyatları da makul, ihtiyacın kadar al, perdeciye ver, hem kendi istediğin gibi olur, hem de aşırı pahalıya gelmez.


  • joelskellington  (05.09.12 17:55:24) 
eskidji denen yerde de çok uyguna bulabilirsiniz.

www.eskidjibitpazari.com
  • tizi reftar olanin payine dagmen dolasir  (05.09.12 17:55:51) 
koçtaş'taki bambu storlar da güzel oluyor. fiyat haırlamıyorum ama. bir de rustikler vardı. görüntü pek güzel oluyor. uygun perdeleri de bulabiliyorsunuz.


  • kedili madam  (05.09.12 17:59:12) 
Benim annem toptancıdan perdelik kumaş alıp kendi dikmişti, 150 liraya falan çıkardı koca salonun perdelerini. Siz de böyle yapabilirsiniz. Yok ben dikişle uğraşamam diyorsanız pazarlara bakın (İstanbul'da yaşamıyorum, pek pazar bilmem ama örneğin salı pazarına falan), oralarda zibil gibi perdeci oluyor. Onlardan alabilirsiniz.


  • buff  (05.09.12 18:00:26) 
Koctas'ta uygun ama pek kaliteli denemez. modern perde sistemleri için www.bogaziciperde.com 'ye bakın


  • knox carson  (23.10.13 04:36:08) 
nasıl bir şey istediğini bilemiyorum ama İstanbul'da pazarlarda kanadı 5-20 lira arası oluyor. Hem de son moda perdelerden. gezip bakmakta fayda var. (ben beşiktaş pazarında gördüm ama eminim diğer iyi pazarlarda da olur)


  • april12th  (23.10.13 04:55:41) 
unkapanı imç.


  • nuisance  (23.10.13 08:16:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.