[]

Sevgiliyi, eski sevgilisi öptü

alın utanmadan buraya da yazıyorum.. vurun..

bir önceki olay (git: 470813)

benim "sevgili" dediğim insan, beni ektiği gün, arkadaşlarıyla ve eski sevgilisi de dahil içmeye gitmişler. eski sevgili de fırsattan istifade öpmüş bunu. bizimki de tepki vermemiş. eski sevgili daha ileriye götürecekmiş ama bizimki çekilmiş.

kafayı çekip, üzülerek, ıkınarak falan söyledi bana bunu. fazla tepki veremedim, dondum sadece. çok sinirlendim içten. ayrılmadım, ayrılamadım ne bilim. hala hoşlanıyorum.

bir süre sonra adam akıllı konuşmaya çalıştım, biraz sert çıkışarak. eski sevgilisine birşey beslemediğini ve ona dönmek istemediğini, sadece bir anlık olan birşey olduğunu söyledi, özür diledi falan. hala benle beraber olmak istiyor. affetmediğimi söyledim, eski sevgililerini tamamen sil ve unut ve o zaman düşüneceğim dedim.

şimdi mesaj atıyor, cevap yazmayacak mısın falan diyor. sallamıyorum hiç... içimden bir şey demek gelmiyor.. ne denir ki?

yorumunuzu ve ne yapılmasını gerektiğini soruyorum işte... ayrıl diyeceksiniz tabii... ama belki başka bişey de dersiniz ne bilim...

evet gidip o eski sevgilinin ağzını burnunu kırmak var ama olmuyor işte. ben böyle dramaların içinde kalacak adam da değildim.

(benim biraz ilgisizliğim de vardı başka sorunlar yüzünden ve bunlar görüşmeden önce hafif tartışmıştık ama beni ektiği gün görüşseydik bunlar olmayacaktı ve iyi geçecekti...)

edit: benden ayrılacak gibi durmuyor şimdilik. daha çok cevap bekliyor gibi. ayrılıp ayrılmayacağıma karar veremedim daha ama bundan önce ne "mesaj" olarak ne yazmalı mesela?

 
eski sevgilisi ile içmeye gitmesin mesela bunu yapması saçma olmuş. ayrılma ya bence bi şans verebilirsin pişman da olmuş hem.


  • tell me a tale make me believe  (05.09.12 00:11:55) 
ayrıl hacı. kızın sende gönlü yok, aklı ise hala eski sevgilide.


  • devilred  (05.09.12 00:12:02) 
senin sevgilinin kafası karışık.

seninle sorun yaşamış ve sana kızmış, o kadar kızmış ki seni ekip eski sevgilisi ile içmeye gidiyor. yani eski sevgilisini özlemiş, kafasında keşkeler olmuş. e alkolün etkisi ile de anıları depreşmiş opüşmüş.

yaptığı çok yanlış, ayrıl demek bana düşmez ama çok yanlış.
  • smoothcriminal  (05.09.12 00:15:10) 
ben ayrıl demeyeceğim ama eski sevgiliyi hayatından çıkartmazsa sen de onu çıkartmazsan çok değişik günler seni bekliyor onu çok iyi biliyorum, bıraksın eski sevgilisini affet sen de işte en güzeli o.


  • vavien  (05.09.12 00:16:11) 
senden ayrılacak. bence önce sen ayrıl.


  • gamaflex  (05.09.12 00:16:57) 
"beni ektiği gün, arkadaşlarıyla ve eski sevgilisi de dahil içmeye gitmişler."
önceki duyuruyuda okudum. sevgilin aklı başında biri değil.

  • drip nick i zaten kullanilmakta  (05.09.12 00:17:16) 
ben olsam ayrılırdım.


  • kullanicadi  (05.09.12 00:17:58) 
sen sevgilinden ayrıl,bu arada bize eski sevgili göster bizde onu halledelim bu arada tek taşta iki kuş vurursun.


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (05.09.12 00:22:24) 
siktir et arama. kıçına tekmeyi bas amına koyim. kusura bakma ama o hatun seni cepte görüyor ötekisiyle işi pişirince sen tekmeyi vurmadan o tekmeyi sana vuracak. adam lazımsa gelebilirim ? taşakklarını söküp adamın ağzına sokalım.. yok abi ben hala seviyorum modlarına girme lütfen. çatır çatır sikişecekler olm senin haberin olmayacak. git o kızın en yakın arkadaşına yaz. çatır çatır sen de onu götür. bu dünya böyle amına koyim.


  • uykusuz her gece  (05.09.12 00:22:49) 
bence intikamını almalısın. sen de git eski sevgilinle öpüş, sonra affet.


  • sedef  (05.09.12 00:25:31) 
sevgilinin aklı eski sevgilisinde hala, üzgünüm. ayrıca öyle ortak arkadaşın ağzına sıçayım, resmen çöpçatanlık yapmış ipne. sevgilin "kafam çok karışık :((( " diye senden ayrılırsa şaşırma.


  • gebere jackson  (05.09.12 00:31:19) 
terket olm terket. ne lan bu kimin eli kimin cebinde belli değil. topukların götüne çarparcasına kaç.

senle her tartıştığında eski sevgilisinin -mecazi anlamda- kucağına gidecek anlaşılan. ayrılmazsan da boynuzlardan boynuz beğen derim.
  • excomzkko  (05.09.12 00:33:39) 
söylediği bu, ya dahasını yaşadıysa? eski duyurundan gece ses seda yok demişsin, belki de beraber kaldılar. bundan emin olamazsın, ama her dertlenip kafayı çektiğinde gidip öptürecekse bu iş zor be hacı.


  • units  (05.09.12 00:35:49) 
ayrılma ve seni nasıl harcayacağını gör.


  • ssge  (05.09.12 00:37:20) 
ayrıl abi direk.elemanı da isteğe bağlı çağır evine yakın bir yere,şahit falan olsun yanında döv.bana küfür etti kızdan ayrılmamı söyledi tehdit etti dersin savcılıkta.arkadaşın da doğrular.kırın böylelerinin kolunu bacağını.


  • me gusta  (05.09.12 00:40:18) 
Hoşlanmadan birlikte olmaya devam et, yat kalk gönlünü eğlendir yapabiliyorsan. Nasılsa seni aldatacak bir daha bari o aldatana kadar veya sen başka birini ayarlayana kadar boş kalmamış olursun.

Eski sevgilisini öptü deyip hala da hoşlanıyorum demiyonuz mu beni benden alıyonuz var ya eski sevgiliyi değil sizleri dövmek gerekli :)
  • enedwaith  (05.09.12 00:41:02) 
ortak arkadaşını sik! önceki duyurunu okudum da o ne lan öyle tam bir çöp çatan


  • mr fusion  (05.09.12 00:42:59) 
dün eski sevgilisini havaalanına karşılamaya giden kız mıydı bu?

öyleyse ayrıl bence de.
  • repins  (05.09.12 00:46:41) 
Önceki duyurunda da yazmıştım. Sen şimdi ayrılmazsan bile o kız illa ki senden ayrılacak. İşin daha kötüsü ayrılana kadar da emin ol en ufak bir ilgisizliğinde yine aynısını tekrarlayacak.


  • johan sebastian  (05.09.12 00:46:45) 
bu hatun yarın aynı şeyi yapabilecek bir hatun. çıkar hayatından.


  • theunforguven  (05.09.12 00:46:49) 
Mesaj göndermene gerek yok. Ararsa telefonu açma, mesaj atarsa da cevaplama, o zaten anlar. Onun seni sepetlemesini bekleme...


  • commander64  (05.09.12 00:55:13) 
aq bunların. içmeye gidiyorlar, eski sevgiliyle hemde, sonrada ay ben bilmedim, ay ben anlamadım.

madem içeceksin eski sevgiliyle ne b.k yemeye gidiyorsun.
  • efrasiyab87  (05.09.12 01:19:45) 
şimdi ayrılmasan bile yarın bir gün kavga ettiğinizde soluğu eski sevgilinin yatağında almayacağının garantisi yok. sonra al sana misler gibi bir travma, güvensizlik.

ben de eski sevgilimle görüşüyorum, beraber iş yapıyoruz, alkollü mekanlarda bulunuyoruz ama eğer kendisine karşı en ufak bir şey hissetsem bunların hiçbirini yapmazdım. üstelik seni ekip gitmiş. bu durumda alkolün sadece bahane olduğunu hepimiz biliyoruz.
  • kayranin kedisi  (05.09.12 01:22:22) 
Arkadaşım samimi soruyorum sen kavat mısın ?

Tee ilk duyurunu okuduğumda, oha herife bak ne rahat lan demiştim. Şimdi hala daha hoşlanıyorum falan. Gelmiş bir de burda soruyorsun. O zamandan belliydi böyle olucağı. Zaten öptüm diyor ama, vermiştir kesin. Aşırı tepki gösterme diye, ısıta ısıta veriyordur sana.
  • serseri mayin  (05.09.12 01:30:48) 
ayrıl


  • knut hamsun  (05.09.12 01:50:51) 
seninle konuşmak içimden gelmiyor de. o arada düşünürsün taşınırsın, karar verirsin.


  • merena  (05.09.12 01:55:44) 
mesaj olarak ne yazacağına gelmeden önce, seninle ilgili bir iki tespit yapmak isterim.
- biraz ilgisizliğinden söz etmişsin. muhtemelen "biraz" ifadesi yetersizdir. insanlar, psikolojik durumlarını rahatlatacak alternatiflere ihtiyaç duyarlar. bu bazen eski bir sevgili, bazen bir fotoğraf vs. görsel. suç sende anlayacağın, sevgilinin bir suçu yok. ayrıca kendinden çok eminsin ilişkinle ilgili yorum yaparken, "beni ektiği gün görüşseydik bunlar olmayacaktı ve iyi geçecekti" diyorsun. o kadar eminsin ama, ayrılıp ayrılmayacağına karar veremiyorsun.
neyse fazla uzatmıyorum, içinden kusmak duygusu geliyor ve karnında bir sancı oluşuyorsa/oluştuysa olaylar geliştiğinde "ayrılmak istediğini" belirten bir mesaj yazabilirsin ve hatta ayrılabilirsin,ayrılmalıydın. hiç şans vermemelisin, diğer adamında canı var. ayrıca zaten yaptığı hatanın farkına varıp, iradesel dönüş tekniğiyle kollarına koşacaktır. veya adamın kollarında mutlu olacaktır. son ifade seni rahatsız ettiyse, hemen yeni başlangıç için mesaj yaz. sonra diğer yavşağın telefonu varsa, arayarak ağzına sıç derim. öperim, gözlerinden.
  • digger  (05.09.12 02:15:59) 
Sana karşı çok soğudum sana cavap yazasım bile gelmiyor içimden eski sevgilinle takılman beni çok hayal kırıklığına uğrattı onun seni öptüğünü öğrenmem içimde birşeyleri öldürdü sana karşı eskisi gibi değilim falan yazabilirsin.

Ha bu arada git o eski erkek arkadaşınada sağlam bir ders ver mesela matematik yada fizik dersi olabilir. O ne lan resmen kız arkadaşına yazmış yoldan geçen adam sarkıntılık etse bunada mı tepki vermiyeceksin anlamadım.

Ayrılmak istemiyorum diyorsun ama içinde ona karşı ölen bir canlı var yakında o zaten eski erkek arkadaşıyla daha sık takılmaya tekrar onunla beraber olmaya başlayacaktır o erkek aranızdan tamamen çekilmeden olmaz bu iş.

Kız onu bir daha görmemeli. Görürsede anında ayrıl yoksa o zaten kendiliğinden dönecek eskiye.
  • basond  (05.09.12 09:28:37) 
ayrilma arkadasim.
kiz sucluluk duyuyor. duymasa soylemezdi.
net ol sevgiline. eski sevgiliyi silsin hayatindan yoksa sen onu sil.
  • yirtik foto  (05.09.12 09:48:59) 
ha bu arada eski sevgiliye ders filan vermeyi dusunmeyin. kiz hiyarlik yapmasa sinirlarini koysa bunlar olmazdi.


  • yirtik foto  (05.09.12 09:51:59) 
Şu drama çekilir mi yahu? Kadın olarak ben bunaldım.

Anlatayım; şimdi sen bu kıza "Bir daha eski sevgilinle görüşmeyeceksin!" desen başta kabul edecek, sonra bunu fedakarlıkmış gibi "Ben senin için bık bık bık" falan diyecek, sonra sen onun hayatına karışıyormuşsun gibi olacak. Uğraş dur. Ben olsam "Senle mi uğraşıcam?" der ayrılırdım. İki dakika yetişkin olsun da nerede nasıl davranılacağını, ne yapılıp yapılmayacağını bilsin. Sinirlendim sabah sabah.
  • alicia_dominica  (05.09.12 11:03:38) 
ayrılmazsan bunlar hep başına gelir. ya şimdi ayrıl yada sonsuza kadar bu durumu çek. karar senin.


  • yok öle bişi  (05.09.12 11:36:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.