[]

Cope - Konuşma Sınavı

Nasıl oluyor?




 
How to Cope'u aldıysan yazıyor uzun uzun orada ilk kısımda.


  • uyku inadim inat  (03.09.12 23:37:43) 
Satılan kitaptan bahsediyorsan yok, satıldığını bile farketmeden bitirdim kaydı nasıl olduysa.


  • Adram3lech  (03.09.12 23:40:39 ~ 23:40:53) 
INFORMATION ABOUT THE SPEAKING EXAM

The COPE speaking exam is a paired format exam, involving two or three students, an interlocutor who will give intstructions/ask questions and an assessor. The exam has two parts and aims to test a candidate's ability to answer personal questions of a general nature, to produce extended speech, and to engage in a two way discussion on topics of a general nature. The exam lasts approximately 15 minutes and contributes 20 points to the overall COPE score.

Partları anlatıyor uzun uzun altında da. Part 1'da boş geyik muhabbetinde dönen sorular tadında üç soru sorulacakmış, aileni anlat ya da başka biri olsaydın kim olurdun gibisinden. Part 2'daysa iki konu seçeneği verilecek, birini seçip 1 dakika onun üzerine konuşacağız. Misalen hayvanlar üzerinde deneyler yapılmalı mı ya da reality TV'nin insanlar üzerindeki etkileri neler gibi. Sonra bir devam sorusu solacakmış, hayvanların hakları olması hakkında ne düşünüyorsunuz ya da insanlar neden hayvanlara kötü davranıyorlar gibisinden. Katılımcıların hepsinin bu kısımda yer alması bekleniyormuş.

Özet bu.
  • uyku inadim inat  (03.09.12 23:57:42) 
Bi teyze geliyor, yaninda senle beraber sinava giren biri oluyor. Herhangi konuda soru soruyor birinize 2-3 dk anlatiyorsun, sonra oburune donuyor, sen ne dusunuyorsun haci bu konuda diye soruyor. Sonra vice versa. Daha sonra bi kagit veriyor orda 2 topic oluyor istedigin konuyu secip konusuyorsun. Sonra gene digerine do you agree, why diye soruyor. Toplam 15 dk civari suruyor. Onemli olan grammer kotu da olsa sadece konusman bisiler soylemen. Ben gayet guzel sacmalamistim ama full e yakin puan vermislerdi


  • ozmania  (03.09.12 23:59:36) 
Hacı benim hiç konuşma deneyimim yok. Yani yazılı olarak teknik konularda bile tartışmışımdır ama konuşmadım hiç ya. Bir kere denedim hüsran, tutuldum birden. Ne uyuz bir şeymiş bu böyle.


  • Adram3lech  (04.09.12 00:04:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.