[]

Sevgilinin yediği "nane"yi yorumlayınız - eski sevgili olayları vs.

Böyle liseli aşıklar tarzı duyuruları pek hazetmesem de, benim de sorasım geliyor arada.. Konu şöyle:

Sevgili kişisiyle dün görüşecektik. Ben evde bir şey çalıştığım için öğlen değil de akşama doğu görüşmeyi planladık. O da beni beklememek için, bir süreliğine arkadaşlarıyla görüşmeye karar verdi. Arkadaşlarının arasında da dün bizim şehre taşınan "eski" sevgilisi de vardı.

Sevgili kişisi, arkadaşlarının ısrarı üzerine bir etkinliğe sürüklenmiş ve benle görüşemedi. Sonra gece yarısı oldu yine ses seda yok. Artık nereye gittiler bilmiyorum. Özür mesajları falan attı. Ben de "aferin" yazdım sadece. Mesajla tartışma olayını hiç sevmem, uzatmadım o yüzden.

Şimdi bugün de "hala kızgın mısın" diye mesaj atmış. aramasını beklerdim aslında. ben önemli birşey olunca arıyorum, o mesajla hallediyor herşeyi (benden daha çok mesaj atıyor ama)

ne denir ki şimdi? bişeyler deyin yorumlayın işte.

SİNİRden ne yazacağımı bulamadım işte. Ne yazim, görüşelim mi diyim yani?

-----

Olayın geçmişini okumak isteyenler buraya:

Bu aslında eski sevgilisi ile kavgalıydı. Saçmasapan mesajlar atıyordu ve rahatsız ediyordu bunu. Şimdi ise kalkıp bizim şehre yerleşmeye karar verdi. Bunların ortak arkadaşı var, eski sevgilisi ortak arkadaşında kalıyor şimdilik. Görüşmeyi de bir nevi ortak arkadaş ayarlıyor. Şimdi buraya gelince hizaya gelmiş biraz ve saçma davranmıyormuş pek. Benim sevgili de onla aynı ortama sokmak istemiyor beni (şimdilik) ama arkadaş da kalmak istiyor onla.

Sevgilim, eski sevgilinin sorun olmayacağını ve sadece arkadaş olduklarını belirtiyordu hep ayrıca. Onun buraya taşınmasının, aramızda birşeyin değiştirmeyeceğini söyledi. O gelmeden önce pek görüşme hevesi yoktu ama daha ilk günlerden böyle şeyler oluyorsa, ilerde ne olur kim bilir... (ortak arkadaşların da etkisi var sanırım)

Bir de sevgilim daha çok beklentisi olduğunu söylüyor. Ufak şeyler sevgililikte önemli diyor, bunları insan bekler diyor. Tam söylemiyor, senin bilmen gerekir diyor. Sabahları günaydın mesajı atıyor mesela, ama benden de bekliyor gibi.. Dün ben arkadaşlarımla görüştüğüm için tribimse şeyler yazmıştı bir de, o da zaten eski sevgilisini havaalanında karşılamaya gitmişti arkadaşlarıyla birlikte (ortak arkadaşın ısrarı üzerine, kendi gitmek istemiyordu)..

Aslında tripçi biri değil, aklı başında ve iyi biri hep.. ama son zamanlarda bunlar oldu işte...

----

bazı sorularınıza cevaplar:
- ergen değiliz
- ortak arkadaşıyla aram iyi.. bir sorun yok.. bikaç kere görüştük..
- eski sevgilisiyle görüşmesinin nedeni, nasıl olsa aynı ortamda bulunacak olmaları.. ortak arkadaşları var sonuçta.. o da arkadaşlarını kırmak istemedi..

-------

edit: konuştum. konuşmaz olaydım...

 
Eski sevgiliyle arkadaş olmak çoook gereksiz, çok çok gereksiz. Bence doğru bir çizgide değil şuan ilişki diye yorumluyorum.
Kavga var ise önceden demek ki ateşli bir ilişkileri vardı, yeniden alevlenebilir, sen huzursuz olacaksın en nihayetinde.

  • sharon and hope  (02.09.12 22:28:06) 
onda kalıyor şimdilik.

yuh diyorum eski sevgili hikayesini asla kaldıramam eskide kalmalı tekrar çıkmamalı karşısına çıkıpda hala biz arkadaşız ayağına yatıyorsa ben gelemem bu işlere.
  • basond  (02.09.12 22:28:16) 
15 mi olm sizin yasiniz?
ha bu arada rahatsiz oluyorsan belirtmen gerekir ki, kiz arkadas eski sevgilisiyle gorusmesin.
simdi afedersin sen eski sevgilinle gorussen kiz arkadasin seni oymaz mi? kaldi ki bu kiz sen arkadaslarinla dolasiyorsun diye trip atiyor(oyle anladim ama yannis da olabilir anladigim). herhalde amina kordu.
  • yirtik foto  (02.09.12 22:29:49) 
En yakın dost mode: on
abi bırak o kızı. eski sevgiliyle arkadaşmışmışta, zorla havaalanına gitmişmişte yani olmaz o iş.

  • lunedor  (02.09.12 22:30:09) 
nasıl yani ya ben olsam eski sevgilini göreceksin güle güle yavrum güle güle güle güle sana güle güle derim, ayrıca başlarım ortak arkadasın ısrarına. saçmalık.


  • comeon  (02.09.12 22:30:59) 
benim sevgilim eski sevgilisini havaalanına karşılamaya gitse, o eski sevgilisinin düşüncelerini de merak ederim ayrıca. istemese gayet gitmezdi bence. arkadaşına "sen git karşıla, sonra buluşuruz bir yerlerde" demek çok mu zor?

bu ortak arkadaşların seninle araları nasıl? iyiler mi seninle? bana olay içinde biraz taraf tutma varmış gibi geldi...
  • loveinaflipbook  (02.09.12 22:31:48) 
hocu ilk paragrafı okudum. en kısa zamanda boynuzlanacaksın. sen şimdiden tekmeyi vur o kıza.


  • uykusuz her gece  (02.09.12 22:31:58) 
ilişkiniz ortalama 3 yıl sürecek, sancılı bir şekilde ayrılacaksınız. ama üzülme, sen kendini toparlayıp bundan sonraki ilişkilerinde daha sağlıklı kararlar verip daha mutlu olacaksın.

kahin değilim, benzer bir ilişki yaşadım. ne benzeri aynı amk.
  • robin crusoe  (02.09.12 22:32:31) 
yakında sende bir boynuz görüyorum açıkçası, kız arkadaşının aklı başında olsaydı arkadaşlarının ısrarıyla eski erkek arkadaşının da dahil olduğu bir etkinliğe takılıp seni ekmezdi sanki


  • gaza gelen  (02.09.12 22:33:17) 
üç vakte kadar seni terk edip eskisine dönecek diye düşünüyorum.


  • ravioli  (02.09.12 22:33:33) 
eski sevgilisiyle ne diye arkadaş olsun ki. çok gereksiz. sizi üzdüğü ve aranızda sorun çıktığı da bariz. başka insan mı yok arkadaş olacak? ciddi bir konuşma yapın. hala görüşmeye devam ediyorsa bu ilişkinin geleceği yok, bitmiştir sayın duyuru sahibi.


  • noxell  (02.09.12 22:33:35) 
kızları zorla tuvalete götüremezsiniz arkadaş ısrarıyla eski sevgiliyi h.alanında karşılama olayı tam bir kavga meselesi. bence burada boşa vakit öldürüyorsunuz. oturun sevgilinizle konuşun


  • ykyt  (02.09.12 22:33:48) 
hep de ortak arkadasın ısrarıyla olmuş işe bak... kım kımı zorla ısrarla nereye goturebılır? senınkının aklı dıgerıne kaymış.


  • öptüm sezen  (02.09.12 22:33:52) 
Eski sevgiliyle bu kadar yakin olmasi pek normal degil sanki.Yakinda eski sevgilisi icin seni terkederse sasirmam...

Sen yine de al karsina konus.Nedir, ne degildir ogren.Belki o an dusunememistir,akli karismistir ya da sahiden arkadasi olarak goruyordur.Oluyor boyle seyler.
  • fraise  (02.09.12 22:44:21) 
ortak arkadaşta baya başarılıymış ısrar konusunda.
noxell+1
aklı onda kalmış demekki.

ek: benim konuşmadığım bazı arkadaşlarım var, onlarla olan ortak arkadaşlarımızla görüşüyoruz hala. olayı bildiklerinden aynı anda çıkmıyoruz. böyle bir durum olmalı eski sevgili konusundada bence.
  • Short Skirt/Long Jacket  (02.09.12 22:45:33 ~ 22:47:14) 
ben o ortak arkadaşları beğenmedim erman.


  • alikavazinmahmut  (02.09.12 22:50:05) 
Kendimi senin yerine koydum da; böyle birşey mümkün değil yahu, imkansız. Karşılamak ne lan? Ortak arkadaş ısrarı ne? Her ikisini de silmesini iste, silmezse bas tekmeyi.

O iş boka sarıyor, herkes de demiş zaten.
  • excomzkko  (02.09.12 22:54:47) 
eski sevgilimle ortak arkadaşımlarım yüzünden aynı ortamda bulunmak zorunda kalsam bile; en fazla merhaba merhaba modu olur yani. Havalimanına karşılamaya gitmek biraz abes duruyor.


  • windows kullanan mac hayrani  (02.09.12 23:01:13) 
bu arada ortak arkadaşlarınız seni yeterince sevmiyor onu hissettim ben. ben sevdiğim bi arkadaşımın kız arkadaşını eski sevgilisiyle buluşturmam. o istese de buluşturmam. eğer buluşturuyosam başka bi amacım vardır. arkadaşlıklarını sorgulamalısın. o arkadaşlar biraz... nasıl derler... heyecan olsun, entrika olsun istiyorlar bence...
belli ki o adamlar çocuğu senden daha fazla seviyo. burda sevgilinin tavrı önemliydi...

  • alikavazinmahmut  (02.09.12 23:17:38) 
hala sevgili diye bilmen ilginç tabi. bence bariz bi şekilde elemanın etkisine girmiş. böyle bir durumu affedersen boynuzu da haketmiş oluyorsun bir bakıma. kaçarı yok yiyeceksin yani. olabildiğince sert koy tavrını bence. burada alttan almanı, anlayışlı olmanı gerektirecek bir durum yok. bu konuda verilen her taviz onun sana olan saygısını kaybetmesine neden olmaktan öteye gitmez. en sonunda da basar boynuzu.. sevgilinin eski sevgilisi ile sevgilinin arkadaşları ortaksa genelde eskiye çalışırlar. bu konuda da kendine şans verme. ters köşeye yatarsın.


  • coder6006  (02.09.12 23:44:20) 
O ortak arkadaş elebaşı. Herşeyi o ayarlıyor benden söylemesi. Kızın da gönlü var zaten belli.

Hiç kavga gürültü çıkarmadan kızı da ortak arkadaşı da bir anda sil. Şimdi hesap sorsan üste çıkacak, sonra ortak arkadaşın ısrarıyla oluşan bir ortamda senin bu tavırlarından, ne kadar haksız olduğundan falan bahsedecek. Haklıyken haksız gibi hissedip vicdan yapacaksın, derken kız onlarla takılmaya devam edip uygun bir vakitte seni terkedecek.
  • johan sebastian  (02.09.12 23:44:59) 
@johan sebastian +1. kesinlikle olacakların özeti bu.


  • coder6006  (02.09.12 23:48:57) 
eski sevgilinin, sizin şehrinize taşınma amacı neymiş?


  • werderweremem  (02.09.12 23:54:10) 
diğerlerinin yazdıklarını okuyamadım ama bence en sağlıklı karar ayrılık olacaktır
muhtemelen o ortak arkadaşla çocuğun arası iyi o kız da kavgalı ayrıldıklarına göre hala birşeyler hissediyor
içinde ne varsa kıza söyleyip bitir ama ezici konuş ben seni çok seviyordum gibi şeyler söyleme
hiç değilse senden sonrakilere yapmasın
  • Fakin idiyıts  (03.09.12 05:08:57) 
olayın patlak vermesi yakındır

bu adam sana değer veriyor olsaydı seni de tutar elinden götürürdü.

arkadaş zoruyla... ayaklarını geçecek bi kere.

konuştun noldu? anlat bize de.
  • mahnita  (03.09.12 10:39:53) 
  • gaza gelen  (04.09.12 10:11:24) 
ortak arkadaşını sik


  • mr fusion  (05.09.12 00:43:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.