[]

Sıkıntıyla Uyanmak

Bazı sabahlar hayatımın tüm günlük rutinlerinin aynı olmasına değişmemesine karşın kaynağını bilmediğim bir sıkıntıyla uyanıyorum. Daha önce okuduğum uyku ile ilgili bazı makalelere göre rüyalarımızın birçoğunu sabah uyandığımız zaman hatırlayamıyoruz. Sanırım hatırlayamadığım rüyaların üzerimde bıraktığı etkilerden dolayı içimi bir sıkıntı kaplıyor ve bu sıkıntıyı gün içerisinde atamıyorum. Ayrıca müdahale edemediğim, karışamadığım rüyalar beni çok geriyor.

Bazen rüya görüntüleriyle karışık insan sesleri işitiyorum. (:Deli değilim korkmayın:) Çok sinir bozucu sözler sarfediyorlar, sanki benden bilgi koparmaya çalışıyor gibiler! :( Bu rüyaları toplayıp film çekmeyi düşünüyorum ;)

Benim gibi sıkıntılar yaşıyor musunuz? Benzer sorunlarla karşılaştınız mı? Nasıl üstesinden geliyorsunuz?

Not: Bilgiden kastım sorgu gibi bir şey yani tamamen kişisel şeylere yönelik!

 
Uyuduğunuz ortamı zenginleştirin:

Zevke göre mutlak karanlık ya da daha fazla aydınlık,

Daha sessiz ya da daha gürültülü,

Kokulu ya da kokusuz,

Daha fazla eşyayla, daha az eşyayla dolu bir oda vs.
  • the bourgeois  (15.11.08 17:38:35) 
uyurken yaşadığımız şeylerin kaynağı genelde gündüz yaşadıklarımızdır. mesela çok önemli bir işle uğraşıyorsak, gece o işi düşünüyoruz. tıpkı bunun gibi gündüz sıkıntılı ortamlarda bulunuyorsanız fark etmeseniz bile gece de sıkıntılı rüyalar görürsünüz.

bu yüzden gece uyumadan önce güzel şeyler düşünün. güzel hayaller kurun. sevdiğniz şeyleri yapın uyumadan önce. çok aç ya da çok tok yatmayın.

umarım faydası olur. geçmiş olsun...
  • kahvegibi  (15.11.08 22:06:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.