[]

Jailbreak nasıl atılıyor?

iphone 4 ve 4s var bu ikisine de jailbreak atmam gerek os sürümünü bilmiyorum nasıl yapılır bu iş?




 
iOS sürümünü Ayarlar/Genel/Hakkında bölümünden öğreniyorsunuz. Eğer 5.1.1 değilse iTunes'a bağlayıp güncelleyin.

Jailbreak ise Absinthe 2.0.4 adlı ufak bir programla yapılıyor. Google ile aratın çıkacaktır. Eğer indiremezseniz bana özel mesaj atın.

Absinthe'i indirdikten sonra çalıştırın. Otomatik Winrar arşivi gibi açılacak ve bir klasör olacak, o klasöre girin ve buradan Absinthe'i tekrar çalıştırın. Bu arada cihaz bilgisayara bağlı olsun. Jailbreak butonu aktif olunca basın ve Done, Enjoy! yazana kadar sakın sökmeyin. İşlem bitince Ana ekranda Cydia diye bir uygulama görünmesi lazım.

Jailbreak sonrası tüm sorularınıza cevap verebilirim. PM atın yeterli.
  • himmet dayi  (31.08.12 16:30:37) 
5.1.1 yapmak güzel de yurtdışı telefon ve sim free değilse ipod yapmayın telefonları. donanım haberde çok var onlardan.


  • ozdek  (31.08.12 17:22:56) 
@ozdek çok haklı. eğer fabrika unlocked değilse cihaz sakın güncelleme yapmayın. ama daha önce güncelleme zaten yapıldıysa veya unlocked cihaz olduğundan eminseniz yapın.


  • himmet dayi  (31.08.12 17:27:37 ~ 17:28:02) 
  • aysiku  (31.08.12 17:46:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.