[]

Bilkent Cope Sınavı

Sınav ile ilgili yardım edebilir misiniz? Mesela konuşma sınavı 15 dakikaymış, neler sorarlar? Aşama sınavları nasıldır?




 
sınavı geçmek istiyor musun? eğer hazırlık okumadan bölüme geçersen bölümde altından kalkabileceğin kadar ingilizce bilgine güveniyor musun? Bilkent'in ingilizce konusunda senden talebi biraz üst düzeydedir, dolayısıyla kendine gerçekten güvemiyorsan hiç değilse bir dönem hazırlık oku derim. Ama eğer havada karada yaparım, essay de yazarım, sınavda açıklamamı da yaparım dersen cope zaten sana zor gelmeyecektir. Çünkü cope bölümde sana gerekecek ingilizcenin minimumunu senden istiyor. Konuşma sınavı endişelenmeyi gerektirmiyor, ben tam puan almıştım mesela. Rahat ol, sana soru soracaklar sen de onları cevaplayacaksın. Kendini günlük bir konuşmanın içindeymişsin gibi hisset. Şöyle bir tavsiye verebilirim, gitmeden önce bol diyaloglu bir film seyret, işe yarar. Bir tarantino filmi mesela. Ben the big lebowski seyretmiştim. :)

Eğer writing'in iyiyse cope'un seni en çok zorlayan kısmı language olacaktır, ama eğer writing konusunda essay yazma tekniğinden bihabersen bir an önce onu kapmaya bak derim. Dediğim gibi, eğer ingilizcene güveniyorsan pek bir sıkıntı çıkmadan geçersin, busel'ın kontenjanını çok zorlamamak için senebaşı cope'unu biraz daha kolay tutuyorlar zaten.
  • sagopa kajmer mahlas kafkef  (30.08.12 01:43:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.