[]

teknobiyotik

merhabalar. teknobiyotik adlı websitesine güvenip deli bir alışveriş yaptım ancak müşteri hizmet hatları sürekli meşgule veriyor. açıkçası biraz kıllanmaya başladım. neden açmıyorlar ya da ne yapayım? bi bilgisi olan?

bana gelen ürünü satın aldınız bilgisinde kargoya danışacak bir numara da bulamadım?


 
yav ben kaçkere alışveriş yaptım bi sorun olmadı.Deneyin, olmadı mail atın.


  • superjax  (29.08.12 14:58:21) 
teknobiyotik sağlamdır. ben ise telefonlarına ulaştığımı hatırlıyorum. Akortek'in olmalı zaten. biraz da akortek'in sitesini gezin, belki oralarda farklı bir telefon numarası bulursunuz.


  • portnoi  (29.08.12 15:02:38) 
geçen ay yeğene grafik tablet aldım, ilk aramamda müşteri hizmetlerine ulaştım, bir günde de elime geçti kargo.

kötü bi' şey söylemem çok zor:)
  • charlesbukowskiineksi  (29.08.12 17:29:20) 
ben de grafik tablet aldım!! ama aranmıyor, meşgul çalıyor. internetten mesaj attım ne birşey bulunabildi ne de doğru düzgün cevap yazıldı.

aramayı da çeşitli telefonlardan denedim. kargoyu bile aradım sordum ve böyle bir kargo yok diyor... ve de özellikle çok acil ihtiyacım vardı.

yok mu çalışan eden tanıdığınız oralarda? :(

bir gün içinde kargoya verilen üründü ben de dün akşam iş saati dışında satın almıştım. acaba yarın mı gelecek demek? ben bugün boşuna mı evde oturdum :(((
  • pillowlust  (29.08.12 18:35:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.