[]

amerika da dil eğitimi

kurs buldum aylık 360 dolar ve 3 ay sürecek üniversite 2.sınıf öğrencisiyim mesleğimde dil önemli daha evvel hazırlık okuyup geçmişliğim var özel üniversitede.i şimdi speaking için abd ye gitmek istiyorum. aracısız gideyim diyorum böylece kurs ücretleri deli şekilde düşüyor. kalacak yer bulduk aylık elektrık vs dahil 350 dolar. şimdik 350x3=950 360x3 1080 dolar yapıyor kayıt ucretı ve sevis 450 dolar 2450 dolar etti.

uçak falanda 1000 dolar tutsa 3500 doolar. benim vize alabilmek için abd elçiliğine kaç kuruş göstermem gerek hesabımda?

gideceğim okul şikago da ve öyle abd ye kapak atayımcıların gittiği bir kurs değil.

gidenler deneyimleri olanlar ne diyebilirler bana?

 
Work and travel tavsiye ederim, maddi yükten kurtulmuş olursun. Deneyimim vardır.


  • piotr  (24.08.12 14:40:22) 
f1 vizesi ile da çalışma hakkım var zaten. haftada 20 denıyor ama onemlı degıl 20 olması ıstedıgın kadar calısabılıyorsun.

ben vızede sorun cıkmamsı ıcın ne kadar gostermek lazım onu merak ettım.
  • hayvan gibi yazar  (24.08.12 14:50:29) 
f1 vizesi ile calisma suren 20 saatle kisitli, hadi diyelim o kagit uzerinde kaldi ama fazladan calissan dahi haftalik 20 saat uzerinden ucret alirsin (o da isin universitede/kampuste olmasi kosuluyla), aklinda bulunsun. diger turlu yapacagin her is yasal olmayan (kacak) sinifinda olur.

para konusuna gelince; bir alt/ust limiti yok. ne kadar cok gostersen o kadar faydasi olur ama butcen kisitliysa; ustte yazdigin maddeler+ orda 3 aylik gecimini saglayacak para+ mantikli bir miktar (acil durumlar icin kullanilacak)
  • please dont die  (24.08.12 17:06:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.