[]

Led TV

www.hepsiburada.com

bu ürün bu fiyata nasıl? ucuz normal pahalı gibi bir değerlendirme yapabilir misiniz?

onu alma bunu al dediğiniz bir tv var mı?

 
6 serisi eh işte. öyle über süper bir led tv değil ama o fiyata gayet iyi tabii ki. ilk çıktıklarında 3000 tl civarındalardı bu 6 serisi samsung led tv'ler. 200 hz 3d görüntü için minimum değer zaten. yani biraz daha araştırıp 100-200 tl farkla 400 mhz bulursan, bil ki 3d görüntülerde o 400 hz daha akıcı görünecektir. darty'e bak derim ben orada deli kampanyalar oluyor.


  • deckard  (22.08.12 14:37:55) 
led ile plazmanın farkı nedir? neneme alacağım tv de benim için tek önemli nokta büyük olması ve duvara monte edilmesi. var mı böyle bir tavsiyeniz?


  • agazade  (22.08.12 14:48:34) 
Led ile plazma arasında çok fark var. bunlardan biri led'de enerji tasarrufu çok fazla.


  • himmet dayi  (22.08.12 15:47:29) 
plasma iyonize gaz hücrelerinin elektriklenmesiyle, led ise küçük diyodlarla çalışır. plasmanın harcadığı enerjiyi etrafına yaydığı ısıdan anlayabilirsin.


  • r_u_h  (23.08.12 00:34:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.