[]

16+ Bikininin iç çamaşırından farkı olmaması

(bkz: bikininin iç çamaşırından farkı olmaması)

ne düşünüyorsunuz bu konuda ? bir kadının sahilde iç çamaşırıyla dolaşıp denize girmesi normal olur mu? bütün iç çamaşırı çeşitleri, ıslanınca içi gösterir mi ki ?

neden bikini de utanmayıp, iç çamaşırında utanıyorlar..

 
Ciplakliktan bile utanmak bana tuhaf geliyor da iste toplumsal ogretiler o sekilde. Yani meme got pipi iste, herkeste olan seyler, herkesin gordugu seyler. Buyutmemek lazim.


  • crown  (17.08.12 20:53:51) 
konjönktür bunu gerektiriyor.


  • baldur  (17.08.12 20:54:04) 
bak beni de düşünmeye sevk ettin. her şey kafada bitiyor.


  • empty blank  (17.08.12 20:56:00) 
bak doğru işte çok enteresan. vay amk diyorum yarım saattir. bu konuda en rahat kız arkadaşlarım bile bikiniyle her yere girer, ama atıyorum evdeyken ev arkadaşı iç çamaşırıyla görsün utanır.


  • zazazaraeta  (17.08.12 21:01:03) 
ic camasiri sevismekle iliskilendiriliyor ve aslinda cinsellikten utaniliyor olabilir. bilemeyiz. orta sinif ahlak anlayisi boyle bir sacmaligi gerektiriyor da olabilir.


  • leyla3  (17.08.12 21:01:39) 
utanmayı bilmiyorum da iç çamaşırıyla denize girmek salaklık olur sanırım. Çünkü bikininin kumaşı tamamen farklı, suya uygun.


  • fuerteventura  (17.08.12 21:03:15) 
göstermeyi seçme durumu da önemli sanırım. Yani siz bir kadının odasına pat diye girip onu bikiniyle bulursanız, yine havluyla üstüne kapatıp "omg, don't look" diyecektir. Keza, sevgilisinin vs yanında iççamaşırıyla olduğunda da utanıldığını sanmam.
Plaja iç çamaşırıyla gitmemesinin nedenlerinden biri de erkekler neden boxerlarıyla gitmiyorsa aynıdır muhtemelen, sosyal kabul görmüş normallikler vs. ve yukarıda bahsettiğim konu olabilir. Ayrıca, pamuklu kumaşlar ıslanınca bikini gibi cabuk kurumuyor ki bu da sağlıksız.

  • sopiro  (17.08.12 21:04:41) 
abi aynen mesela ben yazlık yerde üstüm çıplak gezsem sorun yok ama aynı mevsimde aynı sıcaklıkta istanbulda gezince herkes bakar. bu da saçma geliyor bana.


  • xenophobe  (17.08.12 21:15:12) 
o tamamen ortam ile alakalı birşey.evde bikinili yakalansak yine utanırız arkadaş


  • ladybug  (17.08.12 21:15:24) 
iç çamaşırı ile bikini aynı kumaştan yapılmıyor ki. bikini kumaşı kaygan ve daha kalın öyle bi kumaşla yatılamayacağından ondan iç çamaşırı da olmaz.
bi de yer ile alakalı herkesin bikini ile dolaştığı yerde sen de giyince bişe olmuyo. gidip taksimin ortasında dolaşsan utanılır tabi.

  • tell me a tale make me believe  (17.08.12 21:27:26) 
herkes ciplakken yani mayoylayken sorun yok ama sadece sen mayoylaysan sikinti olur tabi.
plaja kabanla gitsen de mal mal bakarlar taksim'e bikiniyle de ciksan.

  • lorenzen  (17.08.12 21:31:24) 
Valla denizde bikinili hatun görünce çok ilgimi çekmiyor ama şehirde iç çamaşırlı yahut bikinili bir hatun görsem tahrik olurum. Benden dolayı öyle olabilir yani.


  • Harpp  (17.08.12 21:38:39) 
sokakta herkes bikiniyle gezse eminim normal bi hal alırdı. gizemli olan her zaman merak edilir, yapımız bu. mesela bi kadının otobüste göğüs çatalını gösteren bi tişört giyse direk fena, sıcak, ateşli duygular uyandırır. ama sahilde memesini bile gösterse olabilir gözüyle bakarız.


  • sifirdokuzucuolanvarmi  (17.08.12 21:44:30) 
iç çamaşırının kumaşı ve rengi ıslanınca içini gösterip göstermemesini değiştirir.

ama burada ortam çok önemli bence de. evde bikinili dolaşmam pek, utanırım.
sahilde zaten herkes bikini ile olunca fark etmiyor. iç çamaşırı ile de çıplak da denize girmişliğim var. zerre de utanmadım.
  • goldentitan  (17.08.12 21:45:38) 
hajı sonuçta şöyle düşün sen donla denize giriyor musun? =) girmiyorsun. niye? çünkü ıslanınca herşey gözüküyor, vücüdun şeklini alıyor.

utanma konusuna gelince, denize gidicek diye kıl tüy problemlerini hallediyordur veya denize gircem diye diyet yapmıştır. Fit durumdadır. ama iç çamaşır da tam tersidir yani. gündelik hayatta belki kimse görmüyor diye biraz daha rahat takılıyordur. kot mot vs.
  • Kreuzberg  (17.08.12 22:07:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.