[]

Yüzde'ki ben'lerden kurtulmak

sürekli çoğalıyorlar farkediyorum. İnternette okuduğum her şeyi de denemek istemiyorum. yok mu böyle basit bir yöntem, en azından daha da çıkmamasını engellemek için. Deneyip sonuç aldığınız şeyleri yazarsanız çok makule geçer :)




 
benleri kurcalamak şakaya gelmez.
bir dermatologa görünün, bazen onlar da işe yarayan kozmetik ürünleri falan tavsiye edebiliyorlar.
ona göre hareket edersiniz.
  • blatta hiberna  (16.08.12 16:50:09) 
Yazın güneşe maruz kalma ile benlerin sayısı artabilir. Doktora görünün.


  • bilan  (16.08.12 16:52:19) 
yapısal bir şey bu. engelleyecek bir şey yok.


  • merena  (16.08.12 16:56:36) 
aldırmak için cerrahi müdahale gerekli. artmalarında güneş kadar genetik faktörler de etkili. yaz kış elli faktörlük güneş kremi kullanırsan baya bir yavaşlatırsın ama o artışı.


  • jack of hearts  (16.08.12 16:58:20) 
Doktor et beni deilse kalsi diyor genelde, cunku cerrahi mudahalede yuzde nester izi az da olsa kesinlikle kalacak, cok cirkin bir et beniyse hemen alirlar, onun disinda ellememeye gayret eder para pesinde olmayan bir doktor. Sahsen bendede bir suru var, ama doktorun tavsiyesi dursun seklindeydi cunku hic biri et beni deil (evet suratimda deilde vucudumdada cok var ve cogaliyolar abarti bir hizda olmasada. bi zarari yok, heryerimin killi olmasindan iyidir)


  • Mccknightt  (16.08.12 18:16:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.