[]

çaylak sırası 5275- ne zaman gelir ?

2 aydır doğru düzgün ilerlemıyor.Ne zaman gelir tahminen ?




 
bazen manyak ilerliyor, bende 80 binden 20 bine düştü sonra 20den 5e falan, 5 bine geldiğimde yine bir şeyler oldu 3 basamaklılara indim. sonrası malum ehe. (=


  • zazazaraeta  (14.08.12 01:26:25) 
kendi adima, bu yeni duzenle adam alma olayi (su anki) arti 21 aralik etkisiyle o son 5000 cabuk erimisti. ama 3 aya olur herhalde. yazar olmanin pek bi olayi yok. cok beklemis bi yazar olarak, gazini aliyim; gercekten bi olayi yok. cunku ben de gec yazar oldum 10 yil okurluktan sonra ama son 5 yildir kalite gercekten yerlerde. sadece troll donuzu yapmama ragmen sikinti basiyor artik. resmen siradan forumlara dondu sozluk. derdim muhaliflik vs. degil, salt trolluk cok sıkıcı boyutlarda. hayırlısı. yazdıklarını gozden gecir, ne cok kısa ne cok uzun olsun, oyle bayık bayık tanımlar silsilesi olmasın (ben girerken boyle kriterler vardı). girince aslinda o kadar da bi olayi olmadigi g........................................... saka ya moderasyon yapmaz oyle bir ................................................. yazdiklarina dikkat et, etliye sutluye karisma, zaten gerisi monoton. sozlugun en iyi kismi duyurusu bence. o da neredeyse tamamen acik. bol sans.


  • tanbulis  (14.08.12 01:51:40) 
@tanbulis'e katılıyorum.sözlüğün en güzel yanı duyurusu artık. tanbulis kadar olmasa da 4 yıl yazarlık beklemiş biriyim.geldiğinde bir heyecana kapılmıştım ki tarifi, izahı mümkün değil. sonra zaman geçtikçe soğudu o hal.belki benle alakalı da olabilir ama sözlük artık basit kullanıcı forumları gibi.nitelikli yazarlara denk gelmek şans işi.mynet okuyucu yorumları gibi giriler var. umarım sizin yazarlığınız bir başlangıç olur da çıta biraz yükselir ;)

çevrimiçi süreniz mümkün olduğunca fazla olmalı.oy da kullanın bol bol.
  • aylakadam  (14.08.12 11:00:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.