[]

Güzel kızlar sizinle nerede tanışsınlar ?

sitemizin bıçkın delikanlılarına soralım bu sorumuzu ama herkes cevaplayabilir...

tanışamamaktan şikayetçi kadınlarımız.... hatta geçenlerde bi araştırmada bahsi geçti gençlerin tanışamaması.. erkekler bakmakla, kızlar da beklemekle meşguller...

aslında şurada tanışılabilir, biz orada bekliyoruz ama kadınlar farkında değil diyebileceğiniz mekanlar/aktiviteler/organizasyonlar nereler? sizi nerede bulabilir bu gençler? ya da güzel kızlarla tanıştığınız yerler ?

ya da "şöyle şöyle" bir yerde tanıştığımız kadınlarla görüşmeye devam etmeyi düşünmem diyeceğiniz kara listenizde bulunan ortamlardan biraz bahseder misiniz acaba?

 
bence duyurunun yakışıklı erkekleri diye bi kategori olsun ve orada herkes capsini yayınlasın biz de içlerinden aramızda oylama yapar şeyettiririz.


  • neira  (13.08.12 23:35:04) 
neira'ya katılmıyorum. gençlerin birbirine yaklaşamamasının, gidip iki kelime edememesinin en büyük sebeplerinden biri zaten internet. duyuruda 20 kez görmüşümdür, şurada bir kız görmüştüm de feysten mesaj atıcam/ya da bulabilir miyim tarzı yazılar. insanlar dışarıda bir ortamda gördüğü kişiyi bile feysten aratıp ordan tanışabilme derdinde.
hani önceden arkadaşlık siteleri vardı oradan yeni insanlar bulunuyordu, şimdi durum ondan da beter, gerçek hayatta gördüğü, belki aynı okulda okuduğu kişiyi bile internette arayıp mesaj atmaya çalışıyor insanlar.

  • royal  (13.08.12 23:46:21 ~ 23:48:33) 
Bizim villa da buluşak panpalar. Villa da boş,ohhh. cemaat yapar namaz kılarız. İftardan sonra da havuz ohhh mis.


  • ifıdieyoung  (13.08.12 23:53:07) 
geçen sene internette bi haber okumuştum, -tam adını hatırlamıyorum- amerikada "internet bağımlılığından kurtulma merkezi" diye bi yer kurulmuş. gelen hastalara "sarılmak" "tokalaşmak" üzerine sunumlar yapılıyordu. haberin içeriğini hatırlamıyorum ama sanırım espiriyi anladınız


  • cokta cokoprens  (13.08.12 23:57:45) 
benim evime gelebilirler. pek dışarı çıkmıyorum çünkü.


  • vakumlu  (13.08.12 23:57:55) 
neira -1
royal +1

o ne öyle ajansa mı kayıt oluyoruz, ne fotoğrafı öyle sırasını bekler gibi. insan olun biraz, yakınlaşın biraz. gerçek yakınlaşmadan bahsediyorum. bıkmadınız mı hala facebook cart curt saçmalıklarından anlamıyorum. internetteki sözde sosyalliğin, sahtelikten, gerçekliğe doğru ilerlemesi hem doğru, hem de bir o kadar yanlış. neden yanlış? yabancılaştık, insanoğlu yabancılaştı. misal, geçenlerde bir süpermarketten çıkarken, elinde torbalar olan bir kadın da arkamdan geliyordu, kapıyı tutup, geçmesine müsade edeyim dedim, hani insanlık olsun diye, yok arkadaş küfür edercesine bir baktı ki sormayın gitsin.

yani gereksiz ayrıntılara girdim belki de ama tanışmanın özel yeri, zamanı olmaz kanımca. ve bu tanışma geyiği ile birlikte ortaya çıkacak olan tanışıklık da ne kadar doğru olur bilemeyeceğim. farkında olmadan internetin, bizi dışarıdaki asıl gerçek insanlara karşı ne kadar yabani bir hale soktuğunu anlamak o kadar da zor değil. herkes soğuk, herkes herkesin suratına bir öfkeyle bakıyor. şu vaziyette ne tanışmasından bahsediyoruz?

ya da hadi fotoğrafımı upload edeyim de, kaç puan alıyorum bakalım ne olacak, ne diyeyim ki ben şimdi..

edit: ha hani kızlarımız falan tanışma çabasındaysa, buyursunlar, terasımızda rakı mangal yaparız. yok bak bu uygun kaçmadı, envai çeşit peynir var dolapta, şaraba da hayran olduğumdan hoş şaraplarım vardır. peynir-şarap yaparız. yok bu da olmadı hava çok sıcak onun için.. o zaman haydi fotoğraf koyalım
  • soso  (13.08.12 23:58:53 ~ 14.08.12 00:03:24) 
connected m2 var yaaa. capsini koyuyosun. beğenen sana tıklıyor. ergenler bizden önce keşfetmiş demedi demeyin.


  • expressive  (13.08.12 23:59:14) 
havuz kenarında tanışsınlar abi mümkünse. ben böyle havuz veya deniz kenarında şemsiyenin altında içkimi yudumlayıp gölgede kaslarımı dinlendirirken seksi bikinisiyle yaklaşsın.

- lim eklersen daha güzel olur.
- efendim ?
- mojito'ya diyorum. limon yerine yeşil lim eklersen daha güzel olur.
- teşekkürler. aklımda bulundururum.
- ben melis bu arada :)
- güzel isimmiş. bagdf ben.

böyle bir diyalogla falan tanışsın bir de mümkünse.

hee.

bu ne lan? her şey tamam bir kızların bizle tanışması mı eksik kaldı hacı. dünyada bir tane doğru düzgün ne istediğini bilen, 24 saat kafası karışık olmayan, azcık dürüst, bir de bir erkeğe ihtiyacı olmadığını da yalnızca karşısındakini sevdiğini hissettirebilen bir hatun olsa da tanışma kısmı bize kalsa da olur.

ama havuz başı iyidir. mevsim de yaz hazır. havuz başı güzeldir.
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (14.08.12 00:03:43) 
ya benimkisi şakayla karışık sadri alışık idi.


  • neira  (14.08.12 00:07:13) 
bisiklete binin ben sizi bulurum.


  • groovettyn  (14.08.12 00:08:14) 
soso.. deux points. komşu kayırmaca olmasın?


  • soso  (14.08.12 00:11:51) 
yeter artık insanlar birbirlerine yaklaşsınlar.
güzel insanlar daha sıkı yaklaşsınlar.

soruya detaylı cevap verilmeli.
  • fauxhumanitas  (14.08.12 02:20:26) 
1- şu "güzellik" kriteri bir detaylandırılsın bakalım.

"güzel" derken kime göre neye göre?


2 - hadi hadi diyelim ki birinci soruya cevap bulundu. kritere uygun "güzel" kız da bulundu. bu "güzellik" mantığından yola çıkarsak; o "güzel" kızın da, tanışmak istediği kişilere karşı bir "güzellik" talebiyle gelmesi gayet makul olur.

de mi?
  • holy diver  (14.08.12 18:02:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.