[]

Lens muayenesi

Geçen hafta lens yazdırmak için doktora gittim.Muayene olmadan önce doktora lens istediğimi söyledim.Numara ölçmünü,göz çapını vs. yazdı ama dedi ki önceden lens muayenesi için geleceğini telefonda söylemeliydin lens muayenesi daha farklı oluyor dedi.

Gittim hastahane özel bir göz hastahanesiydi.(batı göz).Doktor lens numaralarımı verdi sonuçta ama benim kafada soru işaretleri kaldı.Sallamasyon yazdıysa lensi boşuna para vermeyim.Yazdığı numaralara göre gidip alayım mı sizce ?


 
ben göz muayenesi diye gittim, göz numaralarımı yazdı verdi, ha ben bi de lens numarası istiyorum dedim, kağıda yazdı numaraları verdi. Özel lens muayenesi diye bişey duymadım ben


  • bonjurkes  (12.08.12 18:41:33) 
Saçmalamış diyesim geldi.. 7 yıldır lens, 20 yıldır gözlük kullanıyorum.. Lens için, muayene sonunda "gözlük numarası şunlar, lens içinde şunlar" deyip verdi gittiğim her doktor..
Yok öyle "önceden bilmem lazımdı" falan..

  • quaker  (12.08.12 18:42:07 ~ 18:56:20) 
ben normal muayene için 12 tl verdim.Lens muayenesi 50 tl dediler.Sanırım lens muayensi diye fazladan para almak için dedi.


  • soljenitsin  (12.08.12 18:44:46) 
Aynen.. Sizi yolmaya çalışmışlar gibi geldi bana..


  • quaker  (12.08.12 18:56:40) 
göz çapı filan dediğin ölçümler gözlük alırken ölçülmüyor, doğru demiş farkı var yani, ama görünen o ki lens muayenesi için gerekenleri de yapmış.


  • iskembepaca  (12.08.12 19:17:26) 
lens icin muayeneye giderken bi yarim saat once herhangi bi optik edevat takilmiyor diye biliyorum. onu mu kastetti ki?

yanlis da biliyor olabilirim gerci. ama hatirliyo gibiyim oyle bi seyi. neyse uzattim :)
  • osuruklu  (12.08.12 21:10:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.