[]

kötü olmak yada olmamak

özet geçiyorum. eskiden amcamın yanında çalışıyordum(18 yaşlarında). adam tipik bir loser olduğu için ev telefonu icralıktı. abimin üstüne fatura yapmıştı. o da icralık olunca benim üstüme yapmıştı. geçen yıl abimin borcu avukatlık olmuştu. geç de olsa ödemişti. geçen hafta da benim başıma geldi. geçen cumaya kadar ödenmesi aksi takdirde avukat masraflarının da dahil olacağı söylendi. hemen yengemi arayıp kırmızı ünlemlerle ödenmesi gerektiğini söyledim. cuma avukat tekrar aradı ödenmediğini söyledi. yine evi aradım öğle yemeğinde evde olduğunu biliyordum. yengeme sordum. ben söyledim ama fatura falan versin ona göre ödeyelim demiş. o sırada eve geldi telefonu amcama verdi. benim haberim yok ayakları yaptı. bozmamak için bişey demedim. pazartesi ödeyecem dedi.

şimdi akrabalarla hiç bir duygusal bağlantım yok. allaha yakın bana uzak olsunlar düsturunu benimsemiş biri olmama rağmen bizimkiler birbirilerine çok bağlı. eğer pazartesi de beni ekmeye kalkarsa amca mamca dinelemeyip çok sert konuşup işi çözücem ama bu sefer de bize gelmeyecekler ve pederle papaz olucam. sizce ne yapmalı?


 
borç olayının şakası yok sert yapın


  • female demon  (12.08.12 12:06:39) 
sert çık.fakat elinde bi koz olsun.yani istediklerini yapmadığında senin yapacağın bazı şeylerden korkmalı.elinde bi güç tut.işte o gücü sen biliyorsun.

sence borcu ödemediğinde senin ona yapabileceğin neyden korkar?
işte onu öne sür,en güçlü atı oyna.ben çoğu zaman böyle yaparım,şimdiye kadar sekmedi.
  • error522  (12.08.12 12:15:35 ~ 12:17:00) 
sert konuşulmayı haketmiş çoktan. (bkz: şimdi onlar düşünsün)


  • geldiler  (12.08.12 12:20:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.