[]

bardan hatun kaldırmak

inanın şakadan değil meraktan soruyorum.
bardan hatun kaldırmak nasıl oluyor? nasıl olup da daha önce hiç tanışmadığınız birisini "kaldırabiliyorsunuz?" muhabbet nasıl açılıyor nasıl devam ediyor? hiç hatun kaldırmamış birisi olarak merak ediyorum :)



 
sıradan biriysen sıradan biriyle sıradan bir günde sıradan bir muhabbetle. aslında gayet kolay, şans işi biraz.


  • even i say faith no more  (10.08.12 19:21:46) 
mesela benim bi arkadaşım creative directordu ve sırf mesleği yüzünden ilgi odağı olabiliyordu çünkü adı karizmatik. pek yaptığı bişey yoktu. ama adam bazen 3-4 gece üst üste bile kaldırdığı oluyordu. bence mesleğin karizması yeterli. tipsiz de olsan.


  • andy kaufman  (10.08.12 19:24:51) 
a: selam ben doktorum
b: senin eve mi gidelim yoksa benimkine mi?

(bkz: yersen)
  • yigitkaraca  (10.08.12 19:31:23 ~ 19:31:57) 
en basitinden size bira söyleyebilir miyim diyerek lafa girebilirsin. hiç yapmadım ama yapanları gördüm, işe yarıyor. tip çap ve çene de önemli tabi.


  • halitkin  (10.08.12 19:35:15 ~ 19:40:46) 
hatunun niyeti yoksa ağzınla kuş tutsan kaldıramazsın. ayrıca erkekler hatun kaldırmazlar o tam tersidir.


  • kakao  (10.08.12 19:37:26) 
kafan biraz olunca senin yerine kafa otomatik yapıyor zaten yapacağını. ya ateş istiyorsun, ya "aa tokan ne güzelmiş" falan diyorsun sohbete giriyorsun. kızla muhabbeti çok derinleştirirsen kız seni arkadaşı olarak görmeye başlıyor, yüzeysel şekilde devam ediyorsun ve niyetini hafiften belli ediyorsun. eğer kız seni beğenirse zaten belli eder bundan sonra da kızı tehlikeli biri olmadığına inandırman, güvenini kazanman lazım. onun için de genelde yukarıda bir arkadaşın dediği gibi mesleğin konusunda bir yalan söylersin doktorum, avukatım vs. gibi (etkileyici de olur ayrıca). yakınlık kurmak için dans etmeye davet edebilirsin dans sırasında öpüsme koklasma olur muhtemelen. biraz daha sohbete devam edip eve çağırırsın ya da kız seni eve çağırır zaten niyeti varsa.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (10.08.12 20:06:36 ~ 20:08:16) 
yaşadığın şehir,yaş,meslek bunlar önemli ama en önemlisi "şans". %1 denk gelir öyle önüne gelene verecek hatun.


  • zola  (10.08.12 20:08:25) 
3 koşulun sağlanması gerekiyor

1. hatunun o gece biriyle tanışmayı umarak evden çıkmış olması.
2. sana pas vermesi.
3. senin pası gole çevirebilmen.
  • LORDS  (10.08.12 20:11:44) 
ayrıca pekte mantıklı değil öyle bardab bulup direk evime gitmen ya da onun senin evine gelmesi.Kadınlar zaten partner bulabilme konusunda bizden kat kat avantajlı.Normal bir kadın öyle barda takılayım biriyle sevişeyim diye aranmaz.Vardır onda bir çakallık

-bobrek.avi olabilir.
-Cinsel yolla bulaşan hastalık taşıyor olabilir.
-Hırsız olabilir.
  • zola  (10.08.12 20:19:06) 
bence düzgün biri önüne gelenle yatmaz ama tanıuşıp ilerde devamlı sex yapabilirsin ihtiyac mukabilinde


  • iplikci  (10.08.12 20:49:37) 
bora de. gerisi gelir zaten


  • 4hm37  (10.08.12 22:13:12) 
ben forklift kullanıyorum


  • leontikhos  (11.08.12 20:44:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.