[]

High Score OST

High Score adli deli belgeselinin müziklerini ariyorum. Google'i alt ust ettim bulamadim. Var mi bildiginiz saglam soundtrack siteleri? bi bakiverseniz? hadi bulalim sunu, siz de cok seveceksiniz. Sagolun canlar.

edit: IMDB de bir tane parca gostermis soundtrack listesinde. onu buldum ama gerisi yok.


 
soundtrack albümü çıkmadıysa bulmak zor oluyor. belgeselin sonunda music by x diye yazıyor ise onları teker teker aratmak lazım. o imdbdeki tek şarkıdan yola çıkarak bir albüm buldum aynı grubun soundtrack diye ama belgeseldeki şarkılar var mıdır emin değilim.

www.lastfm.com.tr
www.lastfm.com.tr(Limited+Edition)

belki işe yarar...

edit: artistler bunlarmış. bu artistleri last fm de aratıp, şarkıları bulup (siz dinlediğiniz için anca siz ayırt edebilirsiniz heralde) daha sonra tek tek indirmeli efem. baktım soundtrack albumu diye bi link olmadığına gore satın da alacak biryer yok malesef...

Desert Planet
www.desertplanet.com
8 Bit Weapon
www.8bitweapon.com
firestARTer
www.firestarter-music.de
Franz Keller
www.franzkeller.com
Jaymz Julian
www.fabrique.jp
Nullsleep
www.nullsleep.com
Prosper Prowano
www.konsumprodukt.net
TDK
www.madfiddler.co.uk
Tokyomatik
www.tokyomatik.com

genelde bu tür çok tanınmamış sanatçılar mail atınca size şarkı bile gönderebiliyorlar, bikaç kez yapmışlığım vardır =P
  • random blonde  (05.11.08 23:58:13 ~ 06.11.08 00:05:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.