[]

iki router arasında kaldım yardım

router almak istiyorum ancak iki ürün arasında kaldım. netmaster cxc-150 uydunet kablo modemim var. normalde pikatel airmax-101 (telekomun adsl modemi) kullanıyorum ancak o sadece 2 tane ip verebiliyor ve çok kısıtlı yere yayın yapıyor. o yüzden ucuz ve yeni alternatifler arıyorum.

tp link: www.hepsiburada.com

netmaster: www.hepsiburada.com

ikisinin de özellikleri neredeyse aynı ancak tplink biraz daha pahalı netmaster %33 indirimde. ikisi arasında kararsızım şu an. bu modellerden birini kullanan varsa özellikle görüşlerini bildirirse harika olur.

 
tp alırdım


  • freebird5406_2  (07.08.12 20:50:49) 
tp link'in 300 Mbps var bende (çift antenli). kendisi üst katta duruyor ben altta nete giriyorum ve sinyal iyi geliyor.

tp link'ten memnunum.

öbür markayı (netmaster) bilmem ama özellikleri ayniysa ben daha ucuz olani alirim. gerçi fark 13 TL.
tp link daha bilindik bi marka.

karar senin
  • yarey  (07.08.12 20:56:49 ~ 20:58:43) 
tplink al. kendi yazılımı nasıl bilmiyorum ama tplinklerin içerik filtreleme konusunda başarısız olduklarını duymuştum. ama dd-wrt atabilirsin bu modele. biraz daha paran varsa linksys wrt54gl al.


  • hollowlife  (07.08.12 20:59:30) 
Aynı model tp link router kullandım.Hiçbir sorunum olmadı.Tavsiye ederim


  • Enron  (07.08.12 21:11:17 ~ 21:12:01) 
dd-wrt desteklemiyormus tp-link'in bu modeli ama sinyal gücü de iyiymiş sanırım.


  • fredericzo  (07.08.12 21:18:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.