[]

ingilizce doğru yanlış

1- Certified annual turnover in sales for each of the last three years in excess of $100,000

son 3 yılın her birinin sonunda 100.000 dolardan fazla ciro yaptığına dair sertifika ?

2- Submission of copies of 3 signed contract within the last 3 yearsfor supply of power generators to a value of at least $50,000 for each contract

son 3 yıl içinde jeneratör satmaya dair değeri en az 50bin dolar olan 3 tane imzalı anlaşmanın kopyası.

doğru çevirmiş miyim ? çok önemli ha. uluslararası bir ihaleye girecek şirketin deneyimsel ve finansal yeterliliğine dair istenilen şeyler bunlar.

 
Document verifying the annual revenue has been higher than $100,000 for each of the last three years.

Copies of three different contracts signed within the last three years for power generator sales. Amount of each contract must be higher than $50,000.
  • compadrito  (06.08.12 17:33:48 ~ 17:47:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.