[]

En rahat spor ayakkabı

Merhaba arkadaşlar,

En rahat sağlam ve bunları sağlarken de şıklığını kaybetmeyecek bir spor ayakkabı arıyorum. Özellikle dizi setinde giyilecek. Günlük 15-18 saatlik sürelerde çalışabiliriz. Uzun yıllar Adidas'ın rahat modellerini kullandım. Son aldığım çok rahattı ama bir kaç ay sonra hemen açılmaya başladı. Marka-Model önerilerinizi bekliyorum..


 
adidas gazelle. bulabilirsen bana da haber ver bi zahmet. biraz yanlardan gevşeyince dünyanın en raad pabucudur bence.


  • heleberibak  (05.08.12 15:19:21) 
Nike run serisi ayakkablar var. Ben 2 sene boyunca kullandım bir şey olmadı çok sağlam ve çok rahat ayakkablar. Tabi sonunda halısaha maçlarına o ayakkabları giyinince pert oldular.


  • fuerteventura  (05.08.12 15:21:42) 
nike lunarglide


  • samiabi19  (05.08.12 15:22:02) 
denemediği marka/model kalmamış bir insan olarak objektif yorumum

(bkz: new balance)
  • avamys  (05.08.12 15:25:21) 
Adio ya da Vans öneririm sana.Bunlar skateboard ayakkabısı ama günlük yaşamda da çok rahatlar,havada yürüyormuşsunuz hissi veriyor bi çoğu...

store.adiofootwear.com

www.vans.com
  • yqzkrttpli  (05.08.12 15:37:16 ~ 15:39:24) 
siddetle new balance


  • esinikaybetmiscorap  (05.08.12 15:39:35) 
new balance +1


  • hikmetkaraman  (05.08.12 16:51:56) 
setten tejrübeli birisi olarak, keen, columbia, merrell gibi markaların yazlık-spor modellerini tercih edebilirsin. dayanıklı, güzel, sağlam. tabii zevke göre değişir. ben keen'in toynak gibi olmasını seviyorum. koşuştururken güzel oluyor.
ama genelde columbia ve kışın da north face tercih ediliyor.
ha, deri camper giyip, eskitmeyen de var nasıl oluyorsa, ama bence camper'a yazık.

bir de sette yeni balanz sever insanlar. ben modeli ve markayı aşırı itici buluyorum. herkesin ayağında başka rengi var. çok sıkıcı. ama kullananlar rahatlığından memnunlarmışmış.
Adidas, reebok dayanmıyor kanaatindeyim. çamuru var, kasabası var, sazlığı var.
Nerede çekim yapılacaksa, ona göre bir şeyler bak derim.

Settekilere de sor. Klasik set muhabbetlerinden biridir.
Özlemiş miyim lan?!

edit: bak bunu buldum: www.dogaspor.net
  • fauxhumanitas  (05.08.12 16:51:59 ~ 16:57:41) 
kaç saattir konuşuyoruz bi' puma demedik.


  • charlesbukowskiineksi  (05.08.12 21:39:00) 
mekap diyeyim de ortalık şenlensin.


  • heleberibak  (05.08.12 23:04:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.