[]

2 Adet Uykusuz Her Gece var

adam benim nickimi almış. ne yapmam lazım ? ekşi duyuruda biri işte. sanki ben yazmışım gibi duruyor. fenalıklar bastı. bu ne iş ? kimlere gidem ?




 
şükret ya hesabını çalsaydı :)
ama cidden nasıl olmuş ki bu :S compumaster'a bir mesaj at diyeceğim ama duyuruyu görürler diye tahmin ediyorum.

  • lunedor  (05.08.12 03:10:00) 
ben bunu o şarkıdan esinlenerek almadım. nick kişilik uyumu diyelim :)

sebebi şu adamın yazılarını gördükçe ben zannedecekler.
  • uykusuz her gece  (05.08.12 03:11:17) 
internet kullanıcıları ile ekşi sözlük kullanıcıları arasında aynı nick olabiliyor. farklı hesaplar sonuçta. merak etmeyin sizin nick'inizin yanında [es] var, diğerinin [i]. farklı hesaplar.


  • deckard  (05.08.12 03:12:06) 
ben aynı kişi olduğunuzu düşünüyodum mesela bak şaşırdım.


  • hypathia  (05.08.12 03:14:24) 
o nasıl oluyor lan?

o zaman bizim nickleri de alabilir biri demek?

adam senden önce nicki kaptıysa, sen de o aldıktan sonra kayıt olduysan sözlüğe. yapacak bişey yok.
  • nezaretten taharet  (05.08.12 03:25:28) 
  • dedi kalabaligin icinden bir ses  (05.08.12 04:59:52) 
ben niye bile isteye senin nickini alayım kardeş. tek tek nicklere mi bakcaktım alırken. şu adamın yazdıklarını görünce ben zannedecekler diye endişelenmişsin bi de seni ben zannetmesinler de.bak şimdi yaa bi de ben insan gibi mesaj atıyorum sana yok kusura bakma yok yanlışlık olmuş falan. önce duyurunu görseydim keşke sana laf anlatmaya çalışıp hiç zahmete girmezdim . pardonazbirbaksanız söylemese mesaj atmayacaktın herhalde. burdan saydırmak daha mantıklı gelmiş olsa gerek. talihsizliğime bak tam adamına düşmüşüm.


  • uykusuz her gece  (05.08.12 05:17:31) 
es in yaptığı terbiyesizlik.


  • disfircasiyimben  (05.08.12 07:25:15) 
Hayır, bunu buraya neden taşıyorsun? Önce bi' aranızda halletmeye çalışsaydın ya. (i) sonuna kadar haklı. Şahsen ben olsam şu durumda (i)nin yerinde kendime başka hesap alırdım, (i) hesabını da ibneliğine kapatmaz (es)yi trollerdim. Yapardım bunu.


  • Dunedan  (05.08.12 13:04:48) 
arkadaşlar bakın önce ben bu adamı troll zannettim. sonra baktım farklı farklı şeyler yazmış. ilk kendisine mesaj attım. sonra compuya attım. compu biz karışamayız kendi aranızda halledin dedi. şimdi ben anlamadım kötü bir şey demedim ki .adam köpürmüş bana. birileri de verme nickini trolluk yap diyor. düşman mıyız ?


  • uykusuz her gece  (05.08.12 14:24:32) 
Özel mesajdan aynen alıntı:

(i)nin yazdıklarına göre; (i) ile tam olarak konuşmadan-anlaşmadan durumu duyuru hâline getirmene ve (i)yi töhmet altında bırakmana içerledim, o yüzden yazdım. (i) ile anlaşma kanallarını tamamlasaydın ve o da "Yok kardeşim, kapatmıyorum" deseydi aynı kararlılık ve ibnelikle senin tarafını tutardım.

Ha ama gel gör ki öyle bir girdiye böyle kibarca yanıt vermen saygıya yol açtı.

Yoksa ne düşmanlığı canım kardeşim...
  • Dunedan  (05.08.12 16:12:18) 
ben sana mesaj atıp konuyu çözmek için gereken her şeyi yapmaya hazır olduğumu söyledim. beni rahatsız eden nokta senin konuyu buraya sanki ben bilinçli olarak senin nickini almışım(çalmışım) gibi yansıtıp dunedan ında dediği gibi beni töhmet altında bırakman. ayrıca şu adam bu adam gibi hitap şekillerin hiç hoş değil. he desen ki kardeşim küfür mü ettim de kızıyorsun haklısın başka bir duyuruda ya da başka bir ortamda bu şekilde hitap etseydin hiç sorun olmazdı. ama ikimizin de mağdur olduğu bir konuda beni bu şekilde ötekileştirmeye çalışman hoş olmadı. troll zannedebilirsin ama anlayıp dinlemeden bu muameleyi yapamazsın. önce mesaj attım diyorsun gecenin bir yarısı attığın mesajı görmemiş olabilme ihtimalimi düşünseydin keşke.kaldı ki mesajına bir saat sonra cevap yazdım bilinçli olarak yapmadığım bir şey için senden özür diledim. bir saat konuyu buraya taşımanı gerektirecek kadar uzun bir süre olmasa gerek. bir saat daha cevap yazmasam mahkemeye falan vericektin herhalde.şimdi senin dunedan a sorduğunu ben sana soruyorum. ne o düşman mıyız? her neyse uzatmanın anlamı yok.aslında tüm bunları mesaj olarak atıcaktım sana ama konunun buraya taşınması kendimi buradan açıklama zorunluluğu hissettirdi.umarım açıklayabilmişimdir.


  • uykusuz her gece  (06.08.12 00:13:47) 
olaylar birden gelişti zaten. önce beynimden vurulmuşa döndüm. sonra mesaj attım. sonra duyuruyu açtım. nasıl bir yardım alabilirim diye. sonra compumaster a mesaj attım o karışmıyoruz kendiniz çözün dedi.

makhemeyle uğraşacak zaman ve halim yok. burdaki arkadaşlar da duruma el attılar. ben ona içerledim biraz. umarım siz vazgeçersiniz nick konusunda. bunu sizden tekrar tekrar rica ediyorum. yok arkadaş ben bunu kullanacam diyorsanız o zaman yapacak bir şey yok.

edit: "talihsizliğime bak tam adamına düşmüşüm." cümlesini de sineye çekiyorum.
  • uykusuz her gece  (06.08.12 00:47:36 ~ 00:50:06) 
@[es] olan uykusuz her gece,

[i] ile [es] tamamen birbirinden farklı, bunu sen de anladın zaten. nick'leri karıştırma gibi bir durum olamaz. kapı gibi tapularınız var nick'lerinize binaen. ilk başta heyecanlanmışsın o yüzden girizgahın öyle alevli olmuş biraz, fark ettim. [i] olan da bu tavrına alınmış ama o da iyi niyetini anlamıştır eminim şu an. kısacası iki taraf da şaşkındı başta ama geçi umarım şu an sıkıntı :)
  • deckard  (06.08.12 11:10:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.