[]

Böyle Bir Kadın Gerçekte Yaşıyor Mu Merak Ediyorum

Öncelikle şunu belirteyim ki, "sevgili arıyorum" veya "aha capsi bu, adı ne?" türevinde bir soru değil, moderatör kardeşler silmesin bu yüzden. sadece merakım şu :
1.70-175 civarları boyunda, kilosuna dikkat eden, epilasyonunu düzenli yapan, kolları kıllı olmayan, çekici olmayı bilen, film ve müzik kültürü olan, giyim kuşam ve yemek kültürü olmasa da olur çünkü bende de yok onlar, sporu seven, bisikleti seven, doğayı seven, hayvanları seven, doğa yürüyüşlerini seven, dağı, ovayı bayırı, tarihi, müzeleri gezmeyi seven, tatil anlayışı deniz kum güneş olmayan bir kadın yaşıyor mu bu dünyada ?

anlayışlı ve tipik türk kızı huylarından arınmış, saatlerce cep telefonunda konuşmak istemeyen, gün içersinde binlerce mesajlaşma hususuna uyuz olan, geç atılan mesaja trip yapıp küsmeyen özetle "ufff snne be slk .s .s" tribinde olmayan bu kızın yaşadığına inanarak hayatımın geri kalan süresini geçirmek istiyorum.

 
var ben tanıyorum, merak etme. şimdi git ve mutlu ol.


  • muk  (03.08.12 20:29:24) 
yok


  • seyduna6687  (03.08.12 20:33:13) 
var.


  • vakumlu  (03.08.12 20:38:07) 
19. yy sonlarında o türün son örneği xyzyxy köşkünde hayatını yitirdi.. xyzyxy köşkünün yerinde şu an 189183903 katlı bir gökdelen var :(


  • mortac  (03.08.12 20:38:22) 
kusura bakma ama ben bu duyuruyu hatirliyorum, daha önce de acilip "evet, var öyle kadinlar" cevaplari verilmisti. bu durumda merakinin giderilmis olmasi gerekirdi.

o zamandan bu zamana birden tükenmis olabilecekleri ihtimalini gözönünde bulundurarak mi soruyorsun bu soruyu, sanmam.
bariz ki "evet var böyleleri, mesela ben" cevabini bekliyorsun. en azindan bunu diyebilecek kadar samimi olsan.
  • shi aila  (03.08.12 20:39:51) 
bu kızlardan bulamıyorsanız kendinizi gözden geçirin. kendiniz bitince takıldığınız ortamları gözden geçirin. en sonunda başarıya ulaşacaksınız.

edit: (bkz: ben)
  • i ve been mistreated  (03.08.12 20:40:34 ~ 20:41:13) 
bisikleti o kadar çok sevmez ama birisi gel diyince bisikletini kapar atlar yollara. bunu kusurdan saymazsan evet yaşıyor.


  • zaraeta  (03.08.12 20:54:52) 
hayvan sevgisi hariç bu dediğin özelliklerin hepsine uyan bir arkadaşım var. rahatlayabilirsin.


  • kullanicadi  (03.08.12 21:06:39) 
''1.92 boyunda, yakışıklı, kültürlü, zeki, maddi durumu iyi, esprili, kel olmayan, göbeksiz, renkli gözlü, hafif kaslı vücudu olan, iş hayatında başarılı, giyimi kuşamı bilen, zeki erkek'' sayısı ne kadarsa senin söylediğin özelliklerde kadın sayısı da o civardadır. olumlu kriter sayısı ne kadar artarsa o özelliklere sahip kişi sayısı o kadar azalır. hani bir iki olumsuz özellik eklesen neyse de, bilidğin yarı tanrıça aramışsın sen :)

bu arada giriş kısmında yazdıklarımdan dolayı, cevap veren bir kız olarak algılanmayayım ben de erkeğim, bu kriterde birilerinin olmasının zor olduğunu anlatmak için yazdım o kısımı.
  • evandro roncatto  (03.08.12 22:16:40) 
var bi sürü. çok özel bir şey değil kafana takma:)


  • miii  (03.08.12 22:51:00) 
Var, Beylikdüzü' nde yaşıyor, bence çok tatlı.


  • tanterosa  (03.08.12 23:19:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.