[]

haftalik ev alisverisini nerede yapayim?

normalde caddemizde bir supermarket vardi oradan alisveris yapiyorduk ama orasi kapandi, bir arka sokaktaki supermarkete gidiyorum ama orasi da o kadar buyuk degil, secenekler az. daha uzaktakiler de mesafe olarak arada kaliyor ne uzak ne yakin, yani ne yurunur ne arabayla gidilir mesafede. ben soyle arabayla gideyim, hem sebze meyve alayim, hem de diger seylere bir bakayim diyorum. aslinda su anda bana en yakin olan begendik. dolasmasi da kolay, ama baska neresi olabilir, onerileriniz neler?




 
semt pazarina gidin, mumkunse.


  • nekodunlangafana  (01.08.12 11:04:50) 
yani sadece sebze alisverisi degil boyle herseye bakmak istiyorum begendik ornegini o yuzden verdim. bir de bu sicakta acik havada olmak istemiyorum.


  • mavicorap  (01.08.12 11:07:25) 
Migros'tan online siparis de verebilirsiniz.


  • crown  (01.08.12 11:27:58) 
gideceğiniz market ne kadar büyük olursa, işinize yaramayan o kadar çok şey alırsınız. küçük markette ise sadece ihtiyacınız olan şeyi alıp çıkarsınız. eğer bim gibi abidik gubidik markaların satıldığı biyer değilse arka sokaktakine gidin.


  • halanne  (01.08.12 11:29:54) 
yok ben ozellikle gezmek istiyorum, yani onumde alisveris arabasi, geze geze biraz elektronik bakayim, biraz kedi kumu alayim, sebze seceyim, yogurt seceyim, mesela aoc nin urunleri olsun, ama mobilyada kiyafet de bakayim, fiyatlar uygun olsun, etrafta medeni insanlar olsun oyle bir sey ariyorum...


  • mavicorap  (01.08.12 11:31:39) 
@halahne cimrinin allahiyim bir savas gormusler benim kadar tutumludur merak etmeyin :) asla ihtiyacim olmayan birsey almam, ama keyifli dolasmak istiyorum.


  • mavicorap  (01.08.12 11:34:06) 
e niye soruyosun o zaman :)


  • halanne  (01.08.12 11:53:24) 
bwnim sordugum sey farkli alisveris mekani onerileri, yani bunun ihtiyacim olmayan seyi almayacak olmamla ne alakasi var ki?! Secenekleri bol ve kaliteli bir yer olsun istiyorum.
yahu ankara'da milyon tane alisveris merkezi var, bunlarin hepsi ayni degil, mesela panora var gordion var, var oglu var, kisisel favori mekanlar ve sebeplerini merak ettim :)

  • mavicorap  (01.08.12 12:07:35) 
metro'ya git, gezmesi çok zevkli. et reyonları morg havasında.
sanırım metro kartı olmayan insanlar da girişte tek kullanımlık kart çıkarttırıp alışveriş yapabiliyor.

  • kayranin kedisi  (01.08.12 12:39:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.