[]

Kan vericem

kızılaya, okudum ettim formlarını. içime sinmedi bu veriş durumları, tıbbi amaçlarla da kullanılabilir demiş, insanlara bağışlamak istiyorum ben, ihtiyacı alsın hesabı. gidip bizzat ihtiyacı olan birini bulsam da mı versem?




 
kan duyuruları dışında adını yazdırabiliyorsun hastaneye, ihtiyaç oldukça arıyorlar.


  • neira  (31.07.12 23:19:15) 
ben üç ayda bir veriyorum. ortalama 1 hafta içerisinde ihtiyaç sahibine verildi diye telefonuma mesaj da geliyor. bahsettiğin şekilde bir durumla hiç karşılaşmadım.


  • raif_efendi  (31.07.12 23:47:08) 
buraya kaydoluyorsunuz. ihtiyacı olan size ulaşıyor. bizim bi yakınımıza ihiyacımız varken arayıp gönüllü bulmuş ve sonra biz de kaydolmuştuk. arıyorlar beni hâlâ..

kanbankasi.gen.tr

Kızılay'ın şöyle bi durumu var galiba. bilmem kaç defa verince ailenden birine kan ihtiyacı oluşması sonucu kan buluyor sana. soyadı aynı olacak filan...
  • supergirl  (31.07.12 23:53:34 ~ 23:55:03) 
türk kızılayı'nda düzenli kan bağışçılarına kendilerine ya da yakınlarına kan ihtiyacı olduğunda herhangi bir ayrıcalık gösterilerek kan verilmesi gibi bir uygulama bulunmamaktadır.


  • skplgl  (06.08.12 21:42:16) 
diğer detaylar ile ilgili olarak ise;

türk kızılayı'nın kan faaliyetleri tamamen "kan ve kan ürünleri kanunu" ile "kan ve kan ürünleri yönetmeliği" ne uygun olarak yürütülmektedir.

ülkemizde kan konusundaki faaliyetlerin anılan mevzuat hükümleri çerçevesinin dışına çıkarılarak yürütülmesi mümkün değildir.

bu sebeple türk kızılayı'nda içinize sinmeyen herşey bu ülkenin standardıdır.

siz siz olun türk kızılayı'nın düzenli kan bağışçısı olmaktan vazgeçmeyin.

türk kızılayı'na bağışlayacağınız bir ünite kan vererek kurtaracağınız üç ihtiyaç sahibinin haklı gururunu kendi içinizde yaşayabilir ya da göğsünüze takacağınız madalyanız ile topluma örnek olabilirsiniz.
  • skplgl  (06.08.12 21:51:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.