[]

Ekran kartının aşırı ısınması

Power'dan mıdır, ana karttan mıdır, ekran kartından mıdır yoksa hepsi olabilir mi?

Kasanın kapağını açıp dışardan bir fan tutsam vantilatör gibi bir faydası olur mu?

En uygun fiyata ekran kartı alabileceğim yer neresidir?

Bu soruların hepsini cevaplayacak arkadaşın alnından öperim. Eğer kızsa dudağından.

 
öncelikle kaç dereceye kadar çıkıyor ve modeli nedir?
eğer 90-100 derecelere çıkıyorsa (yük altındayken) çok da anormal sayılmaz.
power supply ya da anakartla ilgisi olduğunu sanmıyorum daha çok havaların sıcak olmasıyla alakalı bir durum. tabii kendi soğutması da yetersiz geliyor olabilir.
kasanın kapağını açmak bir miktar fayda sağlar.
inventus, eksen bilgisayar gibi yerler piyasaya göre daha ucuz satıyorlar bilgisayar ürünlerini.
  • kekec salman  (29.07.12 16:32:09) 
Thank you so much


  • Kafkaslı  (29.07.12 16:34:17) 
ekran kartları ısınmaya çok uygun aletler, ekran kartının üzerindeki soğutucu(basit bir kart ve basit bir aluminyum parça olarak farzediyorum) toz toprak tutmuşsa temizle, ayrıca kurcalayıp söktüysen soğutucuyu, termal macun gitmiş olabilir, yine eskiyse termal macun gitmiş olabilir.

valla kart mevzularını bilmiyorum, hangisi makinene uyar nasıl olur? yanlış bişey almayasın?

kasa açıkken genelde bilinenin aksine soğutma olmaz, bütün fanlarını temizle, toz toprak tutmuş yerleride temizle, ondan sonra bir dene.

açıp fan koyacaksın, bu sefer başka bi yer ısınmasın?
  • killerbee  (29.07.12 16:34:36) 
Yeteri kadar hava alamıyorsa, alette bir tasarım kusuru mevcutsa pek çözümü yok. Cihazı delmek gerekiyor biraz. Fan değişimi de faydalı olabiliyor.

Marka/model alabilir miyim?
  • ahmetcan44  (29.07.12 19:28:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.