[]

Hoşlandığınız kişinin eski sevgilisini unutturmak

Hoşlandığınız kişinin eski sevgilisini ona unutturmak için neler yapılabilir?

Daha ayrıntılı durum:

Mesela evinde kalmamı istiyor ama şimdi olmaz maalesef diyor. Çünkü eski sevgilisi içip evine dadanıyormuş, beni de o şekilde rahatsız etmek istemiyor. Onu sevmediğini söylüyor ama bir türlü ilişkiyi de koparamıyor. Tabii eski sevgilisinin saçmalıkları yüzünden daha çok...

 
unutamadıysa her an dönme ihtimali vardır. riskli bir durum. benim başıma da geldi. dönmüştü geri eskisine. benim kuzen nişanı atmıştı falan bu yüzden. sıkıntı var.


  • rony  (25.07.12 06:58:56) 
Eski ilişki kafada bitirilmeden yenisine başlamak çok tehlikeli de burada sanıyorum durum unutamamak değil de eski sevgilinin biraz yılışık olmasıyla ilgili koruma içgüdüsü hani gereksiz yere sorun çıkmasın gibi. Zamanla geçer bu durum.

Ama ana soruyu olaydan bağımsız ele alırsak yapabileceğin bir şey yok, eğer varlığın unutturmuyorsa kabullenip yollar ayrılmalı, unutulmamalıki bir aşk ancak yeni bir aşkla unutuluyor o yüzden unutulmamış durumu da biraz sakat bir durum oluyor haliyle.
  • lunedor  (25.07.12 07:06:20 ~ 07:06:34) 
Eve dadanmak ne demek ya bsg desin polis çağırıyorum desin. O dengesizin saçma davranışlarını siz mi çekeceksiniz. Bazı kızlar çok yumuşak başlı oluyor bu manyaklara. İstemeseler de bunları yaşamak ya da onu tekrar görmek, net olamıyorlar. Bence net olması için ısrar edin yoksa sizin için hoşlandığınız kız olmaktan iki adım ileri gitmez.


  • Kat  (25.07.12 08:38:40) 
lunedor güzel açıklamış. kafada bitirmişse zaten o ilişki bitmiştir. artık olay eski sevgilinin verdiği rahatsızlık neticesinde saçmalığı, yüzsüzlüğü artık ne dersen de onunla ilgili. bu durumda senin de zarar görmeni istemiyor, bu zamanlarda biraz sabır.


  • maryjane  (25.07.12 08:46:18) 
bişi yapılamaz. unutacağı varsa unutur yoksa unutmaz. bu konuda senin elinden bişi gelmez. kendi haline bırak kararını versin.


  • merena  (25.07.12 09:55:30) 
hacı bu sürede düşünmeden çakıyosun. ayrılır veya dönerse ona göre takılırsın. şimdiden plan neyin yapma.


  • cha  (25.07.12 10:21:38) 
tenezzül etme. yara bandı işlevin yoksa tabi.


  • sanzelize canavari  (25.07.12 10:52:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.