[]

İngilizceyi yerinde öğrenmek

2 sorum var:

1-İngilizceyi geliştirmek için en doğru yolun, ilgili ülkeye gitmek ve orada bir süre yaşamak olduğunu düşünüyorum. Katılımıyor musunuz?

2-İngilizce öğrenmek için gidilebilecek en doğru ülke hangisidir (hem maliyet hem de öğrenme durumları düşünülerek yanıtlanmalı)

3-Dil öğrenimi ile ilgili farklı görüşleriniz varsa de belirtebilirsiniz.

 
1- katılıyorum.
2- polonya
3- yurtdışına çıkmaktansa erasmus öğrencileri ile iletişime geçmek yahut couchsurfing'te düzenlenen haftalık meetinglere katılmak daha ekonomik olabilir.
  • rony  (24.07.12 08:44:10) 
1- Kismen katiliyorum.

2 ve 3- Maliyet/ogrenme/iyi vakit gecirme konusunda yasin 18-30 arasinda ise Malta'yi oneririm. Inanilmaz bir eglence hayati, ucuz ortam, bol genclik (herkes dil egitimine geliyor ve en az 6 ay boyunca kimsenin bir sorumlulugu yok - herkes saliyor hayati.) ve bu ortamda ingilizce ogrenememen mumkun degil. Ama boyle daha "akademik" stilde ogrenmek istiyosan Ingiltere'ye gitmen daha dogru. Ben sokakta ogrenmekten yanayim dilleri ve bu sekilde ogrenmek icin Malta bir numara. Zaten ulkede de Maltaca'nin yaninda Ingilizce konusuluyor ve herkes ing biliyor.

Basarilar.
  • barut  (24.07.12 08:45:47) 
3-Yanında Türkiye'den birini götürme
-Türk arkadaş bulmaya çalışma

  • coca cola  (24.07.12 09:22:53) 
bence de gitmeden önce belli bir seviyeye getirmek gerekir. burada öğrenebileceğin seviyeyi öğrenip, advanced level için, konuşma pratiği için gitmek mantıklı.


  • 1lisan1insan  (24.07.12 23:19:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.