[]

philips traş makinesi

babam philips rq1150 marka traş makinesi almış bugün bana. bişiyi merak ediyorum bu makinelerde uzunluk ayarı oluyor mu yani ben sinekkaydı traş yerine kirli sakal istiyorum yoksa jilete devam ederdim. eğer yoksa kutusundan çıkarmadan gidip iade edicem çünkü.




 
www.philips.com.tr

pürüzsüz tıraş diyor. diğer özelliklerden bahsetmiyor.
  • c1b2k3  (15.07.12 21:19:15) 
benzer traş makinelerinden ben de kullandım. bu ürünün özelliklerinde hassas favori bıyık düzeltme özelliği var. aynı özellik benim makinemde de vardı. o normalde görünen 3 başlığın haricinde aletin alt kısmından çıkan ayrı bir aparatla kirli sakal yapabilirsiniz. ama bu da tek uzunlukta olur. seçme şansınız yok. sizin isteğinize en uygun alet saç kesme makinesi.


  • yaheyya  (15.07.12 22:09:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.