[]

supernatural dizisi çok mu güzel?

beyler basladım dızıye 4. bolumdeyım. yalnız bazı seylerı cok basıt geldı. gerılım fln denılıyorda ne bılım boyle cok sarmadı gıbı. sımdı hangı bolumlerı en ıyı bolumu bu dızının. gercekten 1. bolumde gerılebılcegım tarzda bolumler var mı? dızının ılk bolumunde annelerı oluyordu babalarınn pesınde kosusturuyorlardı dıger bolumlerde farklı konular ıslenıyor. yanı ılerde bır degısıklıl oluyıor mu? yoksa acayıp hıkayeler tarzı bırsey mı




 
hayır değil.
3. sezondan sonra senaryo kafayı yiyiyiyiyor. az sabır. sonra her şey çok güzel oluyor.

  • fauxhumanitas  (09.07.12 23:16:53) 
anlamaıdm 3. sezondan sonrası mı cok guzel oluyor yoksa 3. sezona kadar mı guzel?


  • slash01  (09.07.12 23:23:47) 
ilk birkaç sezon çakma sezonlar. her bölüm bağımsız hikaye filan. sonraki sezonlarda adam gibi başlıyor.

supernatural o kadar da sağlam dizi değil aslında. karakterleri yakışıklı ve karizmatik, o yüzden tutuluyor.
  • cro magnon  (09.07.12 23:34:34) 
baya baya iyi oluyor 3. sezondan sonra. sabret. şimdi biraz öcüböcü kovalayacaklar ergen father issuelarıyle. ama sonradan allah, şeytan, melekler ve diğerleri giriyor.
peygamber bile.
SAV.
devam.
  • fauxhumanitas  (09.07.12 23:44:14) 
ilk 1-2. sezon orda burda vampir, hayalet neyim avlıyorlar. asıl konuya 2. sezonun sonuna doğru girmeye başlıyor. yani asıl bir konu var. kahramanlarımızın hikayeleri filan anlaşılıyor. ordan sonra epey güzelleşiyor.

son sezonun son birkaç bölümü dışında süper.
  • mea maxima culpa  (09.07.12 23:46:32 ~ 23:46:47) 
pekı ben o bolumlerı atlasam dırekt o bolumlerı ızlmeye kalksam arada kopukluk olur mu? bagımsız sonucta o bolumler farklı konular var. ??


  • slash01  (10.07.12 00:01:06) 
aslında kopukluk olmaz. ancak esas konulu bölümle ne zaman başlıyor tam bilemiyorum.

bir de supernatural'ın özelliği bu. arada 1-2 tane esas konulu bölüm gösterirler sonra 1 tane alakasız hortlak avlarlar bir bölüm. ilk 1-2 sezon dışında alakasız bölümler de çok güzel oluyor. sen olmadı 2. sezonun son 4-5. bölümünden başla. olmadı biraz araştır wikipedia da filan konuları yazıyor bazı dizilerin bölüm bölüm.
  • mea maxima culpa  (10.07.12 00:16:57) 
direk 3ten başla derim. hiçbir şey kaybetmezsin bence.


  • cro magnon  (10.07.12 00:27:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.