[]

Bir duyuru klişesi - ABD'den elektronik eşya

Biliyorum binlerce duyuru var ama aradıgım seyi bulamadım, kolayca bulamayınca da usenen biriyim:(

simdi yakında bi abd yolculugu var, ben de telefondur, slr'dır bugune kadar erteledigim elektronik esyaları alayım diyorum. sonra mesela tutup samsung galaxy 3'e bakıyorum bestbuy'da 850 dolares derken amazon'da 650 $ diyor. orda herhangi bir elektronik markete dalıp almayı dusunuyordum ama internet sipari burdaki gibi daha ucuz sanırım. ya da bestbuy pahalı bi magaza mı? baska dalıp alabilecegim uygun bi magaza var mı yoksa amazondan otele mi sipariş etmeliyim?

danke şön

 
genelde amazondan otel en iyi yontem olur. hem amazon gecikmez soyledigi tarihte eline gecer, hem turkiye kredi karti kabul eder, hem de bulundugun yere gore vergi almaz. ayrica tabi ki buyuk kalemlerde (yani kargo ucreti farki kurtardigi surece) magazaya gore daha ucuz.

amazon'da 3. parti magazalar var (biraz ebay/gittigidiyor dukkanlari gibi) oralardan almayip dogrudan amazon'dan gonderilen urunlerden (altinda yazar) alirsan hizli gonderi vs. daha bir garanti olur. otelde cok uzun kalmayacagini varsayarak. ucagin kalkmadan 1-2 gun once siparisi verebilirsin otele, otele erken ulassa bile bekletirler. vardiginda internet baglantisi bulup takip kodundan paketlerin teslim edilip edilmedigine bakarsin, teslim edildiyse lobiye sorarsin verirler. (adrese "guest isim soyad, bilmemne hotel, 12345 st. bilmemneresi" yazman yeterli)
  • disq  (08.07.12 17:26:37 ~ 17:33:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.