[]

Nasıl olmuş

Filmimiz diş tellerini sıkıyor, boğuyor diyerek şikâyet eden bir kadınla başlar adının Maurice olduğunu öğrendiğiz şahıs ise katiyen olmaz bu senin tedavinin bir parçası bu konu kapanmıştır dedikten diş telli kadının elbisesini çıkartmaya başlar. Diş telli kadın lanet olsun Maurice en azından üsttekileri çıkarmama izin ver dedikten sonra üst diş telini çıkartır. Bu Maurice ve diş telli kadın fantezili seks olayına girişirler tam olay ciddileşecekken kara cübbeli ve ekolu ses çıkaran bir şahıs Latince bir şeyler söylerken bir takım garip görüntüler belirmeye başlar.

Daha sonra 4 kişi kimin mezarı olduğunu bilmediğimiz bir mezarın önünde dururlar. Mezarın üstüne çiçek falan konulduktan sonra mezarlıkta bulunan 4 kişi ağlayarak mezarlığı terk ederler. Daha sonra mezarlıktaki kadınlardan biri ağlayarak adamın biriyle sevişir.

Başhekim Maurice kendi kurduğu sözde bedeni başka varlıklar tarafından ele geçirilen hastaları tedavi ettiği klinik hakkında basın mensuplarıyla konuşur. Başhekim Maurice bunun hastalıklı dimağların yaşadığı sanrılar olduğunu açılan klinikte bu sorundan muzdarip olan hastalara öncelik verileceğini açıklar. Bayan muhabir daha önce yaşanan intihar vakaları hakkında soru sorar. Başhekim Maurice bu tür hastaları tedavi ederken yaşanan talihsiz vukuatlar olarak tanımlar

Maksadım okuyucunun hoşuna gider mi ayrıca hatalarım varsa söyleyin

 
karmaşık ve okurken sıkıldım.

yani latince konuş, karanlık bir ortam yarat. birileri ölsün, birileri sevişsin. şu yazdığın hikayeyi senaryo bölümünde okuyup yazan her yıl biri çıkıyor en az.

bir de kendine şunu sor, hatta ben de soruyorum. bu film ne hakkında(tek cümle)?
  • madyb  (08.07.12 08:47:39) 
psikiyatri kliniğinde bulunan şeytana tapan bir tarikat hakkında


  • submariner  (08.07.12 09:13:33) 
tekrar ediyorum, bin kere yazılmış bir hikaye ve tarikatlar vb. herkesin sürekli yazdığı şeyi tekrar yazıyorsun. o sebeple baştan sıkıcı geliyor(en azından bana).

fakat film ne hakkında diye sordum, kimin hakkında diye değil. psikiyatri kliniğinde bulunan şeytana tapan bir tarikat ne yapıyor, amacı ne hikaye ne?
  • madyb  (08.07.12 09:36:43) 
işte bu tarikat hastaneye atanan yeni hemşirenin peşine düşüyor


  • submariner  (08.07.12 10:01:23) 
elinde hala bir hikaye yok ne yazık ki. önce ne hakkında yazdığını tam anlamıyla bir kafanda oluşturman lazım. ha yok kafamda zaten, ama aktaramıyorum istediğim gibi sana diyorsan da yazmadan önce biraz daha okuman lazım.


  • madyb  (08.07.12 10:24:43) 
Akşam olduğunda bir iş başvuruşunu inceleyen başhekimin okuması hemşire Virginia tarafından bozulur. hemşire Virginia (önceden belirttiğim diş telli kadın ) hastalardan Lisa’nın sorun çıkardığını ve tek kişilik hücreye kapatıldığını başhekim Maurice bildirir. Hücresinde başhekim Maurice tarafından ziyaret edilen Lisa hırıltılı bir sesle başhekim Maurice’a defol pislik diye bağırır. Sakinliğini muhafaza eden başhekim Maurice Lisa bana Doktor Rondeu diye hitap edeceksin diyip bu tür davranışları derhal sonlandıracaksın der. Lisa genzinden bir takım garip sesler çıkardıktan sonra normal bir ses tonuyla özür dilerim Doktor Rondeu der. Doktor Rondeu Lisa’ya bu davranışlarının sebebi nedir diye sorar. Lisa Doktor Rondeu’ya kendisiyle görüşmek istediğini söyler lakin hemşirelerin isteğini geri çevirmesinden dolayı bu tür davranışlarda bulunduğunu söyler. Doktor Rondeu unutun mu Salı günleri basın mensuplarıyla buluştuğumu biliyorsun dedikten sonra hemşire Virginia’ya diğer koğuşların durumunu sorar. Hemşire Virginia asayiş berkemal der. Daha sonra Louise isimli hastayla konuşurken Louise sen kötülüğün biçim bulmuş halisin der. Koğuşları denetledikten sonra kliniği terk


  • submariner  (08.07.12 12:41:05) 
betimleme konusunda çok zayıfsın. bir de geçişleri iyi yapamıyorsun. sahneler arasında kopukluklar var.


  • kayranin kedisi  (08.07.12 14:10:00) 
ben diyim sana, film hakkında yazmak istiyorsan izlemekten ziyade bol bol kitap oku. gerçekten kötü yazıyorsun çünkü hem teknik hem de üreticilik anlamında. en azından şu an.


  • madyb  (08.07.12 17:32:55) 
Erotik figürler eşliğinde dans eden hemşire Virginia daha sonra Doktor Rondeu ile birlikte olur. Sabah olduğunda önceden okuduğu başvurunun sahibi Jean konuşmaya başlar. Jean’nin özgeçmişin mükemmel ve önceden çalıştığı doktorların hakkında çok iyi söz ettiğini söyler. Doktor Rondeu genç Jean’e bakarak daha önce sizi bir yerde görmüş müydüm diye sorar. Jean daha önce sizin konuşma yaptığınız seminerlere katılmıştım der zaten sizin her yazdığınız kitabı okumuşluğum var özelikle satanizm ve demonoloji konularını içeren kitaplarınızı soluksuz okudum der. Sözde demonoloji ve sözde satanizm diyerek Jean’ni düzeltir. Jean sizinle çalışmayı dört gözle bekliyorum der. Doktor Rondeu koltuklarım kabardı sizinle bir Belçika lokantasında laflarız der.

Doktor Rondeu Jean’ne kliniği gösterir. Orada Stan isimli hasta ile konuşan Jean gitmeden önce Stan’nın teşhir ettiği üreme organına şaşkınlık içerisinde bakar. Doktor Rondeu hastasını muayene ederken hemşire Virginia Jean’den hoşnut olmadığını kendisini bir yerden tanıdığını lakin çıkartamadığını söyler. Bunun üzerine Doktor Rondeu lütfen onu deneme aşamasında olduğunu ve hata yapmaması için uyardım diyerek konuyu kapatır
Banyodan çıkan Jean odasında başka bir hemşireyi görmesiyle bir anlık şaşkınlık yaşar. Hemşirenin yeni oda arkadaşı Linda olduğunu öğrenince rahat bir nefes alır. Jean Linda’ya klinik hakkında sorular sorar. Hemşire Linda olumlu cevaplar verir ve Jean’ni klinikteki hastalara fazlasıyla haşır neşir olmaması gerektiğini söyleyerek uyarır.


Gecenin köründe Louise Susan’a beni iblis ile tanıştırsana diye diretir Susan Louise’nın ısrarlarına dayanamayarak sana bir randevu ayarlamaya çalışacağım der. Bir süre sonra kliniğin koridorlarında Latince ayin sesleri duyulmaya başlar ve Louise beyaz cübbeli şahısların arasında çıplak bir şekilde ilerleyerek tarikat liderinin yanına gider. Bu arada Susan teşhirci Stan’nın yanına giderek ben senin arkadaşınım diyerek Stan ile ateşli bir şekilde sevişir.
  • submariner  (11.07.12 14:40:30) 
Merhaba eğitimini alıyor musunuz işin bilmiyorum ama örnek sinopsisler ve çevrim senaryolarına bir göz atın bence. İçerik nasıl olursa olsun, anlatımınız çok akıcı değil.


  • 9kuyruklukedi  (11.07.12 15:09:56 ~ 15:10:22) 
hayır almıyorum amatör olarak ilgileniyorum


  • submariner  (11.07.12 15:17:26) 
olmuyor evlat, olmuyor. bir eğitim veyahut dediğim gibi bolca oku. ama bunları yapmadan yazdıklarını başkalarıyla paylaşma. ilk cümleni okurken olayın nereye gideceğini anlıyor insan, akıcıılıktan değil çok tahmin edilebilir yazıyorsun.


  • madyb  (11.07.12 19:10:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.