[]

a$k, me$k, iliski duyurularini gormek istemeyen kac kisi var?

sadece ogrenmek istiyorum. bazen oyle sacma sapan seyler cikiyor ki siz de farkediyorsunuzdur heralde.




 
görmek istemeyince üstüne tıklamıyorum ve görmüyorum zaten.


  • lunedor  (07.07.12 10:27:45) 
duyurunun en zevkli okunan kısmı orasi yahu


  • morte  (07.07.12 10:38:16) 
bilmemne diyen bilmem kaç kişi toplayabilirim başlıkları inanılmaz rahatsız edici.

aşk meşk işleri için hiç başlık açmadım ama. cidden ihtiyaç oluyor bazen. nasıl desem bazen soramıyorsun yakın çevrene, utanıyorsun. bir anda erkek arkadaşlarının "romantik erkek" yaftasıyla alay konusu olmandan tırsıyorsun.

ya da çevrendekilere "takılıyorm bolm" diyorsun. ama geceleri battaniyelerle sarmaş dolaş kalıyorsun. ilişkini en iyi şekilde yönlendirmek adına buraya danışıyorsun.

bazen içini döküp sadece rahatlıyorsun.

bazen okuyup yalnız değilmişim diyosun.
  • miucee  (07.07.12 10:41:55 ~ 10:43:51) 
bazen eğlenceli bile oluyor. kız elemanın tekinden sigara istemiş, sonra da ihtiyacın olursa ben de sana veririm demiş, eleman da soruyordu burada ne yapsam diye. sonrasında cevaplar cevaplar...


  • lazpalle  (07.07.12 10:48:18) 
severek okuyorum, gayet eglenceli bence (:


  • madman  (07.07.12 10:53:42) 
Aşk meşk konuları nispeten eğlenceli de, 'biz dün korunmadan beraber olduk, hamile kalma riski var mıdır?' şeklinde duyuru ahalisine Predictor muamelesi yapan duyuruları asla anlayamadım. Ben ne biliiim anam??


  • saatgeceninonikisi  (07.07.12 11:48:01) 
Ölü taklidi yapıyorum, bir süre sonra gidiyorlar.


  • reyals  (07.07.12 12:12:52) 
Onlar olmasa biz kime
-Montla sıç
-Abi seviyorsan git konuş bence
-Ona küçük sürprizler yap

vb. klişeleri söyleyeceğiz... olsun olsun komik oluyor bazen.
  • poseidon1  (07.07.12 12:38:49 ~ 13:37:32) 
......... isteyen/istemeyen kaç kişi var duyuruları daha kötü bence


  • gonul_isleri  (07.07.12 13:00:28) 
ben varim.


  • alideemir1  (07.07.12 13:43:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.