[]

kep cübbe altına klasik mi giyilir

kot t-shirt ceksem cok mu abes olacak lan




 
hava çok sıcaksa hiçbir şey olmaz, ne kadar yazlık giyindin o kadar iyi.
kalabalıkta pek farkedilmiyor. fotoğraflarda da arkada durursan sorun yok.

  • 9kuyruklukedi  (26.06.12 12:55:57) 
İlk okulumdan mezun olurken (Boğaziçi) altına şort giymiş erkek arkadaşlarım vardı -> gerçi görüntü biraz sapıkça, zaten cüppenin önünü açıp açıp kapatıyorlardı, gülüyorduk filan.

İkinci okuldan mezun olurken diploma töreni Alman konsolosluğundaydı (MU Almanca işletme) orada insan daha resmi giyiniyor tabii.
  • SiyamkedisiZorro  (26.06.12 13:42:57) 
Şort giymeni önermem, arkadan bakınca banyodan çıkmış gelmişsin gibi görünüyor :)


  • Haldamir  (26.06.12 13:45:26) 
eşşek kadar adam olmuşsun hacı kep cübbe altına da bir zahmet sade slim fit şık bir gömlek ve renge uyacak bir pantalon çekiver derim ben(cübbenin rengini de atlamadan tabii ki)

öteki türlüsüne ben mezuniyetimde zaten rastlamadım da, rastlasaydım da yazık laaaan derdim herhalde.
  • deshanti ciar  (26.06.12 14:02:22) 
keb ve cübbe giymek yeterince abesken altına ne giydiğinin çokta önemi yok bence.

cevap: hayır, olmaz, kot tişört abes olmaz. şort bile abes olmaz.
  • kalinixta agapi mou  (26.06.12 14:35:21) 
yok hacı hiç bi sik olmuyor, tişört kot pantolon yaptım ben.


  • roket adam  (26.06.12 15:16:15) 
oğlum giydirdiniz takım elbiseyi şarıl şarıl güneş altında ismail türüt terlemesi yaptım


  • erobur  (28.06.12 23:13:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.