[]

bugün benim en kötü günüm

şöyle birşey farzedin.

bugün avukatlık hayallerim sona erdi. çünkü yökün getirdiği zorunlu bir ders olan inkilap tarihi dersinden kaldım. bunun sebebi de final sınavı olduğu gün sınavım olduğunu unutmam. günahımın daha derinine inersek o gün arkadaşlarımla internet cafede oyun oynamıştım. ama gerekten unutmuştum o cumartesi günü sıanvım oldugunu. gerçekten unuttum

şimdi de bir dersten kaldıgım için hukuk fakültesi beni kabul etmeyecek. oysa diğer derslerim B - A hep. başarılı bir öğrenciyim yani. ingilzce okunan bir vakıf üniversitesinde 100 de 100 burslu okuyorum. bursumu kaybetmiyorum sadece hukuk fakültesine giremicem. sahte rapor falan ayarlamak ile korunabilirim ama o da bana 19-20 haziran günü için lazım. yani yarın veya yarından sonra. yoksa bitiyor.

en kötü günüm buydu. beni avutun. veya kendi en kötü gününüzü anlatın. siz de rahatlayın. ama avutun birşey olmaz diyin. hayat devam ediyor diyin. birşey diyin. harbi kusucak gibi hissediyorum ve başım ağrıyor.

 
e ayarla raporu işte niye ayarlamıyorsun? bir ikinci alternatif de hocayla görüşmek olabilir.. neden bunları denemeden kestirip atıyorsun ki? bu hayalin madem, gitsene peşinden sonuna kadar?


  • in vino veritas  (18.06.12 20:29:06) 
çünkü olmayacak bilyiorum. sahte rapor ayarlamak imkansız. hocayla görüştüm zaten rapor diyor. . ya lütfen umut vermeyin artık . öldü umut ölü kalsın daha kötü üzüntü veriyor.


  • wessago  (18.06.12 20:32:12) 
tanidiginiz doktor filan yok mu? ne bileyim ya da arkadasinizin arkadasi filan vardir belki..tum yollari denemeden nasil kestirip atiyorsunuz ki??

hangi sehirdesiniz bu arada?
  • fraise  (18.06.12 20:38:36) 
niye sahte rapor ayarlamak istiyorsunuz? gidin bir hastaneye, durumu anlatın, verirler 2 günlük rapor, ne olacak?
ben de zamanında ingilize vizesini unutmuştum, gittim hastaneye, kbb'den "akut başdönmesi nedeniyle 2 gün istirahat" aldım.
ps: aile hekimine de gidebilirsiniz.
  • marcelorios  (18.06.12 20:40:24) 
aile hekimi kesin verir.


  • ben smyrna  (18.06.12 20:43:52) 
şehir?


  • my december  (18.06.12 20:46:25) 
bazı aile hekimleri çok inatçı oluyor. eğer daha önce aile hekiminiz ile görüşmüş iseniz ona göre konuşun. durumu biraz acındırarak anlatırsanız verir. yoksa ishal oldum diyebilirsin.

benimde başıma benzer bir durum geldi. ishal mazeretini kullanmıştım ve gittim bir şekilde ayağımı burktum. şişti böyle ayağım. gittim gösterdim 3 gün verdi.
  • shyzore  (18.06.12 20:50:09) 
9 haziran için bana rapor lazım. 9 haziran günüydü sınav.


  • wessago  (18.06.12 20:55:42) 
Dostum parasını bastırırsınız alırsınız.


  • coca--cola  (18.06.12 20:59:00) 
hemen acilden filan giriş yapsan olmuyor mu?


  • durantoplarinhastasi  (18.06.12 21:01:41) 
olmuyor malesef.


  • wessago  (18.06.12 21:10:48) 
insan sınavını unutur mu ya. Madem o Kadar önemliydi senin için unutmasaydın. şimdi burda ağlamak niye?


  • Son Müzakereci  (18.06.12 21:14:16 ~ 21:14:32) 
Ben senin tam olarak ne yapacağını anlamadım. Şu anda bir vakıf üniversitesinde okuyorsun. Başka bir üniversiteye (devlet?) yatay geçiş mi yapacaksın? Seneye yapamıyor musun aynı şeyi?


  • vita vinum est  (18.06.12 21:20:39) 
ben olayı anlayamadım, şimdi sen hukuk okuyorsun ve inklaptan kaldın, bu dersten kalınca hukuk fakültesine giremiyor musun nedir? lisede misin? yök ne alaka onu da anlamadım


  • mtrsykl  (18.06.12 21:23:37) 
dostum bazı hastaneler geçmiş güne rapor veriyor. Bende 1. sınıfta inkilap sınavına girememiştim, hastane bunun için 200 lira istemişti, vermek yerine dersi alttan aldım.


  • kullanıcı_adı  (18.06.12 22:11:25) 
siz simdi hangi fakultedesiniz?ne okuyorsunuz?herhalde 2 yillik adalet meslek yuksek okulundan hukuk fakultesine gecis yapmak istiyorsunuz.baska turlu nasil olacak anlamadim.en makulu bu geldi.


  • fraise  (18.06.12 22:14:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.