[]

Diablo III farming tavsiyeleri?

Sevgili Nephalem'ler;

Şimdi Inferno Act I'i geçtik Act II'de elimize aldık tabii e ben de farming yapayım Act I'de diyorum da, işte magic find itemler ayarladım bir kaç tane magic find 140 oldu, son bölümü dolaşıp butcher kesiyorum toplasan 5-6 rare item çıkıyor hepsi de çok afedersiniz ama zik gibi.

Şimdi bu işin incelikleri nelerdir? Inferna Act I farmı için hangi bölüm önerilir? Magic Find ne olursa iyi olur? Veya Hell farmlasak işe yarar bir şeyler çıkar mı?(Diablo'yu öldürdüm 2-3 kez pek bir şey çıkmadı gerçi ondan da)

Yardımlarınızı beklerim.

Not: Monk'um.

 
Magic Find'i yüksek olan arkadaşların ile oyna oyunu. Tek başına oynamaktansa 4 kişi olunca daha iyi itemler düşüyor. (bide oyuncu sayısı 4 kat arttığı için düşen itemları paylaşan arkadaşlarında varsa daha yararlı olabiliyor.) Grubun ortalaması alınıyor magic find'ta.

Butcher'dan ziyade rare packleri ara bul. Çok zorluyor gibilersede uzaklaş hemen zaman kaybetmenin bir manası yok.

Ben act 1 item farmdan ziyade para kasıp itemları ah'den satın alma yoluna gidiyorum. En azından ne zaman ne olacağını biliyorsun itemın düşmesini beklemek çok uzunds sürebilir.

Bide azda olsa "Hell" seviyesinde act 4 'te de güzel item düşüyor aklında bulunsun.
  • thewishcaster  (18.06.12 16:01:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.