[]

çiş kokusu

ya 2 gün sonra sergi açılacak mekana hayvanın teki işemiş arkadaşlar köşeye bi yere, mekan kapalı yerler de toprak netsek?




 
aynştayn mode on

naftalin suda erimez

ayntayn mode off

böyle kokulu çiçekli ilaçlar var parkeleri silmek için onlar olabilir ya da oda parfümü falan
  • uykusuz her gece  (18.06.12 02:39:32) 
serginin zemini ne ?

zeminine göre uygun bir temizlik ürünü alın kokulu olanlarından niye kasıyosunuz ki ?
  • bir kac yazar once  (18.06.12 02:58:18) 
1 şişe kolonya dök, zaten kolonya uçar gider, yanında pis kokuda gider.


  • disfircasiyimben  (18.06.12 04:08:09) 
kokunun kaynağını yok etmeden kokuyu yok edemezsiniz.
madem yerler toprak, elinize bir kazma bir kürek alın, kokunun yoğunlaştığı yerdeki toprağı biraz kazın ve dışarı atın. sonra zemini düzeltin, gerekiyorsa başka yerden toprakla doldurmayı deneyin. (kedi kumu temizleme mantığı, kokulu kısmı al ve at!)

yoksa koku üzerine döktüğünüz kimyasallarla giderek iğrenç bir hal alacaktır.
  • balik kraker  (18.06.12 09:06:01) 
kokusuz, odadaki veya kıyafetteki kokuyu yok eden spreyler var, kokunun kaynağı olan yeri kazdıktan sonra kalan bölüme biraz ondan sıkın.


  • r_u_h  (18.06.12 10:51:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.