[]

kapak toplama (çok mu paranoyağım lan)

biliyorsunuz yıllar yıllar önce oktar babuna için mi ne kan kampanyası düzenlenmişti, kanlar amerigayamı ne gitmişti, insanlar, ameriga türklerin genlerini çalıyor, dna larını analiz ediyorlar falan demişlerdi.
şimdi bu kapak toplama olayında da aklıma o geliyor, herkes suyu içene kadar ağzına sürüyor, kapağa da tükürük bulaşıyor, la bu ameriga bütün kapakları toplayarak kapaktan tükürüğümüzdeki dna lara ulaşıyor olmasın.
dna ları ne yapacak diye soruyorsanız inanın ben de bilmiyorum.


 
elini attığın her yerde dna kaynıyor biliyon mu sen :) hiçbir işine yaramaz kimsenin. bilimsel araştırmada bile yaramaz. kimliğinin tespit edilmesi mümkün değil, hepsinin tek tek haritasının çıkarılması mümkün değil; belki belli bir gen sekansı kontrol edilebilir istenirse, o da bilimsel araştırmada kullanılabilir sadece ki böyle birşeyden faydalanılmaz onun için de. orjinal düşünce ama, saygılar :)


  • cro.magnon  (15.06.12 14:03:18) 
bu kapak toplama olayının arkasında su firmaları var, çünkü eskiden 50 kuruş demeden biten su şisesine su doldurup tekrar tekrar içen insanlar vardı şimdi o azaldı, kapak ayağına iç suyu yeni bir su yeni bir 50 kuruş daha, yoksa şişe kapağına gelinceye kadar değerlendirilmesi gereken onlarca şey var...


  • sic_co  (15.06.12 14:04:16) 
kapak benim tükürüğüme hiç bulaşmıyor. açıyorum. kapak eldeyken suyun hepsini içip kapağı da kapatmadan toplama yerlerine koyuyorum. sorry bro :(


  • merena  (15.06.12 14:06:24 ~ 14:06:51) 
yalnız dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama bu kapak toplama olayı çıktıktan sonra aniden tüm şişelerin kapak gramajı düştü. eskiden kapaklar daha ağırdı şimdi bildiğin kuş gibi.


  • raskolnikov2  (15.06.12 14:14:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.