[]

duştan çıktıktan sonra kaşınmak

her zaman olmuyor ama oldu mu da 20 dk süründürüyor.
Neden olabilir?
Ben köpükten şüpheleniyorum.


kimse vermeden (bkz: duştan sonra kaşınmak),tek entry olunca ikna olmadım.

 
tamamen kıçımdan modelleyerek yazıyorum. uzun süre duş alınca baya bi temizleniyorsun ve vücudun gözenekleri açılıyor. fazlalık nasıl kaşındırıyorsa, alışılmadığından eksiklik de kaşındırıyor.


  • desdinova  (05.10.08 15:33:48) 
soyle bir sey olabilir mi?

eger tam anlamiyla keselenmiyorsaniz (veya kimi yerlere ulasamiyorsaniz) ve bir miktar kir kaliyorsa ve onlar da minik minik topakciklar halinde duruyorlarsa olabilir diye dusunuyorum.

yani misal sabunlandiniz ettiniz ama iyice kir cikaramadiginiz yerler oldu. bu sirada o yerleri havluyla kurularken sürttünüz ve orda o surtunmeyle onlar boyle ortaya cikti ve giydiginiz seyler icinde kasintiya yol acti.

hamama gidesim var benim. siz de belki deneyebilirsiniz.
  • la traviata  (05.10.08 16:47:20) 
"duş jeli" denilen şeyleri kullanıyorsan onların çoğunun içinde adını unuttuğum bir madde var böyle üzerinden vıcık vıcık çıkmayan. ona alerjin olabilir.


  • kurukafa  (05.10.08 16:51:13) 
evet annem bana iyi yıkanmıyosun der mesela,yani iyice keselenmeyince her banyoda bi miktar çıkan ölü deri tam çıkmıyor,tabi bi miktar da kirle birlikte,işte bu küçücük minicik şeycikler kaşındırıyor olabilir :) gerçi ben duş jellerinin vucuttan çıkmadığını düşünüyorum ama.hamam en iyisi tabi de :P


  • kanuniye  (05.10.08 17:19:07) 
bana da oluyor zaman zaman bu.
genelde yıkanıp dı$arı çıktığımda veya gündüzleri yıkanınca oluyor. oysa ak$amları olmuyor. acaba suyun vücuttan çabuk buharla$ması ile mi ilgili?
yoksa fazla kıllı bünyelerdeki el/yüz/banyo sabunu alerjisi, sabun birikmesi mi?
  • sleepy99  (05.10.08 18:13:14) 
Seboreik Dermatit olabilir, antihistaminik kullanıyor musunuz?


  • hlathguth  (05.10.08 18:18:55) 
kolinerjik ürtiker kavramını araştırıp ona göre doktora görünebilirsiniz.


  • gxix  (05.10.08 19:29:22) 
cildin normalden kuruysa, hatta banyodan ve kaşıntısan bi süre sonra pul pul döküntü oluyorsa sebebi kesinlikle bundan olabilir. nemlendiricili sabun kullan derim. hatta eczanelerde satılan türden vucut şampuanları da var dermatologların tavsiye ettiği...

ayrıca kese yapmanın daha iyi temizlediği doğru bilinen yanlış inanışlara iyi bi örnektir.. :)
  • hayo  (05.10.08 23:28:18) 
bir tam kan sayımı yaptırmanda fayda var, çok nadir rastlanan, önlem alınınca tehlikeli olmayan bir hastalık var, belirtilerinden biri de bu dediğindir.

bir tam kan+ldh baktır, sana hiçbir zararı olmaz, küçük bir ihtimalle faydalı olabilir:)
  • kara kadife  (06.10.08 00:43:40) 
bende de oluyor genelde kışın. bayağı bir doktora gittim bu yüzden. en sonunda tüm sabun , duj jeli , ve şampuanlarda olan bir maddenin vucuda yapıştığı , durulama ile kolay kolay gitmediğini öğrendim (ismi cocomydle bethane gibi bişiydi) banyodan sonra bebek yağı sürmeni tavsiye ederim kaşınyıtı biraz olsun engelliyor birde dove sabun biraz daha iyi geliyor sanki.


  • delidir yakalayin  (06.10.08 08:36:21) 
daha duş bitmeden kaşınmaya başlıyor.düş başlığıyla dövüyorum kendimi o derece :)
ayrica tüysüz/az tüylü bölgelerimde daha yoğun oluyor.(kol sırt falan)
neyse teşekkürler.
  • natnan  (07.10.08 13:28:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.