[]

Bursa'da ne yapalım?

Günübirlik gideceğiz. Ulu Cami, Yeşil Türbe gibi yerler söylemeyin lütfen. Daha az bilindik, antik kent gibi yerler olabilir. Ya da doğası, manzarası çok güzel bi yer olabilir. Daha önce görmediğimiz bir yer arıyoruz kısaca.




 
uludağa çıkın doğa için.


  • manyakcoder  (02.06.12 15:08:41) 
Aga tarihi çınar diye bir yer var, çok acaip. Mutlaka görün orayı. Bir de Cumalıkızık köyü... 500 yıllık köy.


  • dergus  (02.06.12 15:14:07) 
uzak olur ama (bkz: suuçtu) güzeldir.


  • somethinginthewayshemoves  (02.06.12 15:15:10) 
ben de yeniyim bursa'da, ulaşım imkanları hakkında bilgim yok.. Ama sizin de araba ile gideceğinizi var sayıyorum ve ulubatlı gölünü görebilirsiniz diyorum.. Doğası oldukça güzel.


  • chaoslord  (02.06.12 15:26:23) 
Bugun ve yarin eskikaraagac koyunde leylek senligi var gidin olmadi golyazi ya gidin. ikiside gol kenarinda.


  • yatagants  (02.06.12 15:55:41) 
bu hafta sonu için yapılabilecek şeyler;

1- Leylek şenliği www.eksiduyuru.com

2- Bir de pazar günü Merinos'ta rekor denemesi olacakmış. 2023 mt.'lik böörek yapacaklar.

3- Bizim köyde hacı pilavı olacak. :) Uludağ'ın arkasında dağ köyü. Biz gideceğiz. Gelirseniz çilek de yersiniz olmuş olan meyvelerden de. (kirazdı, duttu vs.)
  • kakao  (02.06.12 16:07:01) 
senlik bizim koyde, ben gidip suuctu demisim. ayip :)
kakaonun verdigi duyuruda yazmistimsanirim, acamadim simdi, servisler bugun 18.00 dan sonra ring seklinde devam edecek.
icecek satiyorum :) bulun beni de
gelin buyrun
  • somethinginthewayshemoves  (02.06.12 16:38:29) 
kesinlikle cumalıkızık kasabası. ahududu reçeli almadan dönmeyin.


  • lonelily  (02.06.12 19:56:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.