[]

ipad konum servislerini kapatamıyorum?

Sevgili Duyurulular ipad imdeki konum servislerini kapatamıyorum.

Ayarlar - Konum Servisleri - girdiğim zaman konum servislerini kullanan programlar aşağı doğu sıralanıyor, yanında açma kapama butonları var. Fakat en üstteki Konum Servislerinin ana butonu da dahil olmak üzere fluu görünüyor ve kapatamıyorum. İşletim sistemini güncellemek ve tekrar yüklemek dahil herşeyi denedim olmuyor.

Bu problemi çözmüş veya çözebilecek bir yiğit bekliyorum:)))

 
ipad'imi bul'u kapatıp denedin mi? o özelliğin işe yaraması için konum servislerinin aktif olması gerek. zorunlu tutuyor olabilir.


  • jangara  (30.05.12 15:52:43 ~ 15:56:37) 
İpad'imi bul da aynı şekilde kapanmıyor. Ana ekranda bir tek o aktifmiş gibi görünüyor. Fakat ona girdiğinde o da aynı şekilde kapanmıyor, aktif değil.


  • soujourner  (30.05.12 16:01:38) 
şöyle bir şey var:

discussions.apple.com
  • jangara  (30.05.12 16:08:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.