[]

Garip korkular

yatağa girdiğimde korkuyorum.müthiş bir deprem olsa ne olur diye düşünüyorum. herhalde bu duvarlar yıkılır diye düşünüyorum. ev 20 yıllık müstakil. odamda bulunan dolaplar devrilir altında kalırım diyorum. depremden korkuyorum. gecenin yarısı manyak gibi kalbim hızlı atarak uyanıp ışığı yakıp sağa sola bakınıyorum. yatağa el feneriyle girmeye başladım. tırsıyorum .. ne yapayım ? nasıl kurtulayım ? bu eve güvenmiyorum fakat yaşamaya mecburum.




 
ev müstakilse zerre korkma asıl.müstakil ev çökse bile genelde öldürmüyor.çok ciddiyim ben yalova depreminde yalovadaydım o fobimi o şekilde biraz atmıştım kafamdan.apartmanın 1.2.katındaysan belki biraz düşünürsün ama müstakilde geniş geniş uyu.


  • aşksız prens  (29.05.12 21:19:37) 
dolapları duvara sabitlettirin.


  • sopiro  (29.05.12 21:19:58) 
panikatak olabilir bi doktora gitsen


  • amaltheia  (29.05.12 21:20:47) 
ya bu korkunu olası bi depremde hazırlıklı olma şekline çevirmek lazım gibi.. belki bi psikoloğa görünmelisin.. belki de kendin halledebilirsin.. ama insan kendini herhangi bi konuda delirtebilecek kadar düşünebilir.. bu kadar düşünmemeye çalışman lazım.. korkunu giderebilecek mantıklı önlemleri al, bi çanta hazırla.. ama şuanki durumun çok fazla.. tamamen sen istersen aşabilirsin bu durumu..


  • chatrefhill  (29.05.12 21:23:34) 
yalnız değilsin. baş ucumda iki şişe suyla uyuyorum ve nisan ayı boyunca da bu suların yanına yarım ekmek eşlik ediyordu. enkaz altında kalırım da yerim içerim diye. tabii deli gibi korkular ve uykunun ortasında korkuyla uyanmalar her zaman var. fener başucumda duruyor sürekli.vesaire. çok zor. uykusuz her gece...


  • angerona  (29.05.12 22:08:14) 
bi ara bende de vardı
o zamanki halimi tarif edeyim
çok bilgisayar başında duruyordum
hiç insan yüzü görmüyordum ailemin bile
sürekli sabahlıyordum
çok kola içiyordum
evden hiç çıkmıyordum
düzgün beslenmiyordum
o zamanlar facebook hesabım yoktu messenger vardı bi onu da açmıyordum

sen de bu haldeysen veya buna yakınsan biraz kendini düzelt geçer
baktın geçmiyor ranza al bir tane alt katta yat üstü de yastıkla doldur
  • Fakin idiyıts  (29.05.12 22:19:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.