[]

Ağlamak isteyen adamın duyurusuna cevap olarak "soğan" yazmak

trollük mü? yani öyle mi düşünürsünüz? demin yazdım ben mesela. ama trollük olarak yazmadım. gerçekten ağlatan bir seçenek olarak yazdım. bana biri yazarsa cevap olarak, kabul ederim mesela.

adamın duyurusun amacı ve başlığı ağlamak istemek. hüzünlü veya ağlatan film olarak sormamış başlıkta. içeriğine sonradan film izlemeyi de bir seçenek olarak eklemiş ki filmlerin çoğu ağlatmıyor. soğan gerçekten ağlatan birşey sonuçta. hatta soğan ağlaması başladıktan sonra hüzünlü şeylerle desteklendirip baya içini boşaltabiliyorsun.

tamam gözü yakabiliyor biraz ama sonuçta çoğu insanda işe yarayan bir yöntem. aktörler aktrisler bile bu yöntemi kullanabiliyor.

önerilen 20 filmi izleyip ağlamayı mı bekleyecem yani? sonuçta acıklı film sorusu 30 kere soruldu ve güzelce cevaplar da verdim çoğuna.

siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

 
bence gereksizdi, dargınlık olmasın.


  • marido  (25.05.12 23:25:39) 
trollük değil, soru sormayı bilmek lazım. müneccim değiliz niyetleri söylemeden bilelim.


  • saiko  (25.05.12 23:26:44) 
@marido+1 yazmasan da olurdu ya. Ama film olmadan once yazdiysan normalmis aslinda ya


  • ekaterina  (25.05.12 23:29:13 ~ 23:30:05) 
evet iyi bir espri gibi duruyor ve bunu 3. şahıs olarak söylüyorum. ama bazen bu iyi, nokta atışı yapan esprileri karşı taraf anlamayabiliyor. gerçekten sıkıntısı olabiliyor insanların. bu sıkıntılarına binaen dertleşmek, fikir almak için soru sormuş olabiliyorlar ve biraz ciddi cevaplar bekliyorlar. bunun haricinde kimisi de gerçekten mal oluyor ve iğneleyici cevapları hakedebiliyor. uzun lafın kısası, biraz temkinli olmakta fayda var cevap verirken..


  • bilmemkacincinick  (25.05.12 23:32:04) 
şu var. sanırım ilk ben yazdım cevap o soruya. başlığı görünce sinema ikonuyla ne alakası var demiştim ben de. soruyu okuyunca film tavsiyesi istediğini anladım. ayrıca sizden önce epey bir kişi de film tavsiye etmişti :)


  • marido  (25.05.12 23:34:13) 
off ben bu ciddiyeti algılayamıyorum. iğrenç forumlara dönüyor ortalık. bu kadar şaka da kaldıramıyorsak gidelim hepimiz buradan. yani adam gelip internet gibi bir ortamdan medet umuyorsa bunları da göze almış demektir.

yakında şöyle bir şey duyabiliriz (bkz: şaka kültürümüzde yok)
  • kisa bisey olsun istemistim  (25.05.12 23:36:49) 
@kisa bisey olsun istemistim Arkadaşım interneti öyle bi küçümsemişsin ki duyan anaokulu zannedecek. Oturduğumuz yerden istediğimiz her boku yiyebildiğimiz şu günlerde ve gelecek günlerde daha fazlasını yapabilecekken bence interneti bu kadar küçümseme:)


  • bilmemkacincinick  (25.05.12 23:41:59) 
@kısa bir şey olsun istemiştim +1

raad olun, amk.



interneti küçümsemeyelim, ama çok da ciddiye almayalım, sayın duyuru sakinleri. soru sorduğunuz adamlar o gün "taşak mod"dadır. sorulara öyle cevap vermek ister. o o şekil cevaplar, bu bu şekil cevaplar. cenab-ı allah'ımın yarattığı gurban olduğum insanlar çeşit çeşit. sen işine yarayan cevabı alıp çekil köşene. ama önce bi' cevaba bak cevap mı diye, sonra cevabı verene bak adam mı diye. sonra gurbaa vaaag dedi amuğa goyiim.
  • schopenowski  (25.05.12 23:54:30) 
@bilmemkacincinick

tamam haklısın da sonuçta rahatsız olanın şikayet edip sildirebildiği bir ortam burası. dediğin kadar katı kuralları olan veya mükemmel işleyen bir platform olsa, herkesin mükemmel cevaplar vereceğinden emin olunsa şikayet etme de, silme de olmazdı zaten değil mi. bunlar olacak elbette, hepimiz insanız, bazen sıçarız yani.
  • kisa bisey olsun istemistim  (26.05.12 00:02:51 ~ 00:03:42) 
Hacı bu tür durumlarda duyuruyu açana çok pis sövüyorum.

Misal örnek veriyorum eleman yarın sabah koşuya çıkayım mı diye soruyor. 5 kişi çıkma diyor 1 kişi çık. ibne çık diyeni tiklemiyor diğerlerini tikliyor. Be lavuk bu mevzunun doğru olabilme gibi bi lüksü yok ki neye göre tikliyorsun ?

veya

Sizce ne yapayım diye soruyor. Cevap montla sıç olunca tiklemiyor. Kamil bence montla sıçman gerekiyor. Niye tiklemiyosun ? yok işte kafa basmıyo.

ama önemli olan iç güzellik hacı :D ben trollük olarak düşünmüyorum. olsa da olsun yani güzel oluyore :D
  • bir kac yazar once  (26.05.12 01:25:33) 
sulugöz sakızı vardı bi aralar o da olurdu sanki.saikonun dediği gibi soru sormayı bilmek lazım.


  • kenryuyudover  (26.05.12 01:50:53) 
Trollük değil müdür. Arada böyle bir iki komikli yanıt olmayınca olmuyor zaten, okuyamıyorum yanıtları. Bu ölümlülerin ciddiye alınma ihtiyacının kaynağı nedir bilmiyorum ama, yer yer çok sıkıcı oluyorlar. Duyuruyu görmedim. Görsem "Gel bana Star Wars eşliğinde döveyim ben seni, şahane ağlarsın" gelirdi aklıma da, yazar mıydım, bilmiyorum.


  • Dunedan  (26.05.12 10:49:21) 
yukarı bak animasyon filmi var ya
işte onun başında adamın sevdiği kişiyle evlendiği andan itibarenki kısmı beni ağlattı gözümden yaş geldi
sende aynı etkiyi bırakır mı bilmem
ama daha önce duygulanarak ağladığımı pek hatırlamıyorum ne filmde ne başka birşeyde
  • Fakin idiyıts  (26.05.12 13:07:17 ~ 13:07:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.