[]

MSN - Sirketten giremiyorum bari evde gireyim

Simdi sirketin verdigi laptop'ta MSN kurulmuyor. Kurmaya kalktigimda administrator hesabiyla girmelisiniz diyor. Neyse eve de goturuyorum bu mereti, dogal olarak ayni durum tabi ki. Sirketten gectim de, bari evde gireyim. Var mi bir yolu? Ayrica sirket de farketmesin sonra tabi, cunku sirketteyken girmeyecem zaten..




 
  • from brain to fingers  (26.09.08 07:44:51 ~ 07:48:36) 
Yok onlari biliyorum soylemeyi unutmusum

Ben Windows Live Messenger kurabilmeken bahsediyorum, ya da onu kullanmaktan:)

Muadilleri degil yani..
  • ermanen  (26.09.08 08:24:06) 
vista mı yüklü pc de?


  • from brain to fingers  (26.09.08 09:02:49) 
xp


  • ermanen  (26.09.08 09:08:26) 
admin parolası istiyor ise aklıma yapılabilcek birşey gelmiyor.umarım bilen birisi çıkar.


  • from brain to fingers  (26.09.08 09:11:26) 
bilgi işlemdekilere anlat durumu, verirler belki şifreyi


  • ravioli  (26.09.08 09:33:29) 
genelde program files ve windows klasorune yazma iznini kapattiklari icin yukleyemiyorsun. yukleme yapilacak klasoru degistirmeyi deneyebilirsin fakat buyuk ihtimalle yazilacak dosyalar illa ki windows klasorune gidecek. ama yine de denemek gerek..


  • paradoxical  (26.09.08 10:05:31) 
portable windows live messenger sana ilaç olabilir,
flash diskinden bile çalıştırabilirsin, iz falan bırakmaz yani,
www.imessengr.com
  • zalex  (26.09.08 11:09:15) 
www.logmein.com bunu bi dene, evdeki pc'ye kurup şifre veriyosun, sonra şirkette bu sayfadan kendi şifrenle girip evdeki pc'ni kullanıyosun. Tabi evdeki pc'nin açık olması lazım. Ben en son doom3 oynadım öğle tatilinde, şıkır şıkırdı.
Tek problem free versiyonu süreli, süre bitince biz de bitmiş sayılıyoruz.

  • orchant  (26.09.08 13:18:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.