[]

cem adrian & can bonomo

nasıl dinliyorsunuz yahu bu ikisini? gerçekten sevdiğinzden mi yoksa piyasada hayvan gibi pompalandıkları için mi?




 
cem adrian hiç dinlemiyorum can bonomoda sürekli radyoda çalıdğından kulak aşinalığı oldu artık.

Kısacası benim için medya pompası sebebiyle dinliyorum.
  • basond  (02.05.12 12:57:47) 
dinlemiyorum. bir şapkam var çok seviyorum takınca herkes bana "can bonomo mu takılıyorsun" diyor, yemin ediyorum ağızlarının ortasına bir tane vurasım geliyor o an. aynı şapka bile değil geçende baktım.


  • uzun sacli mazosist  (02.05.12 13:06:43) 
yaşşa len tales from the south
. kral çıplak yahu.

  • aeroflot  (02.05.12 13:52:54) 
cem adrian hayal kahvesi'nde özge fışkın'dan önce zorunluluk sebebiyle dinlenirdi.


  • skplgl  (02.05.12 22:50:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.