[]

parca indirme

parcayi sadece web sitesi üzerinden dinleyebiliyorum bilgisayara yüklemenin yolu var midir




 
evet, var..
audacity isimli ses programını kullanabilirsin, kayıt yeri olarak ses girişini seçersen o an bilgisayardan hangi ses çıkıyosa onu kaydeder program..
sonra da kaydı mp3 olarak bilgisayarına kaydedebilirsin..
yalnız diğer ses çıkaran programlar (msn, winamp felan) kapalı olmalı ki şarkının ortasına gayipten sesler kaydetmesin..

yardıma ihtiyacın olursa haber et..
  • thefalloftekin  (15.09.08 20:28:40) 
@thefallenone;

programiindirdim de ses kaydini nasil yapacam bulamadim bir türlü?
  • pembeli kiz  (15.09.08 20:34:54) 
1.deneme amaçlı olarak winamp'ta bi parça çaladursun fonda..
2.arayüzde aux, video, cd player gibi seçeneklerin olduğu bi bölüm var bu play, rec tuşlarının alt tarafında.. orda stereo mixer seçeneğini seçiyosun..
3.bi kez kayıt tuşuna bas (kırmızı yuvarlak). eğer ekranda dalgalı dalgalı mavi bi ses göstergesi dolmaya başlamışsa tamamdır, ki öyle de olacaktır. durdur kaydı, o dolmuş olan mavi şeyi de sol üstteki x tuşuyla kapat.
4.winamp'ı kapa, siteye git.. şarkı tam başlamadan kayıt tuşuna bas.. yalnız başka bi programdan ses çıkmamasına gayret göster..
5.şarkı bitince stop'a bas.. file'dan save project as'ı seç.. kayıt yerini felan seç.. tamamdır..

not: bu 5. adımda programın yamuk yapabilme ihtimali var, kaydetmeyebilir; lame diye bi dosya var, onu isteyebilir.. isterse haber et.. anlarsın ya, yasal değil ayaklarına felan yatmaya kalkabiliyor.

kolay gele..
  • thefalloftekin  (15.09.08 20:41:21 ~ 20:42:33) 
evet yapabildim kocaman kayit tusunu görememisim zaten gecen hafta göz doktoru iki gözümün de yüzde 50 görmedigini söylemisti körlügüm kendim onaylamis oldum...


  • pembeli kiz  (15.09.08 20:51:55) 
ehuhe geçmiş ola..
kaydetti mi bari sorunsuzca?

  • thefalloftekin  (15.09.08 20:54:02) 
evet o bahsettigin dosyayi istiyor onu da halettim yardimlarin icin tekrar tesekkürler


  • pembeli kiz  (15.09.08 20:58:12 ~ 21:06:48) 
firefox kullanıyosanız download helper isimli eklenti flv,mp3 vs tüm media dosyalarını kaydetmenizi sağlıyor.Kullanımı da basit.Şarkıyı oynatıyorsunuz,eklentinin simgesi kıpırdanıyor ona tıklayıp kaydet diyosunuz ve şerkı bittiğinde dosya oluşmuş oluyor.
www.downloadhelper.net

  • edip  (16.09.08 01:13:26) 
edip ellerin dert görmesin pek hoş bişimiş bu eklenti. kurdum video müzik ne varsa çekiyor canavar :)


  • kojiro  (16.09.08 07:38:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.