[]

Jacob Fleming Group.

Bu şirket Avusturya'da yana döne International Sales Executive aramakta. Başvurayım dedim, cevap geldi gelin görüşelim diye. Bilen var mıdır şirket nedir,iş nasıl bir iştir? En uyduruk sitede bile ilanı var. Saadet zinciri gibi pazarlama şirketi olmasından korkuyorum.




 
pek fake gibi durmuyor. sitelerinde bir sürü iletişim adresi var. skype ile ofislerinden birkaçını arayıp bilgi alabilirsiniz.

ayrıntılı aramalarla haklarında yazılmış şeyleri de bulmanız mümkün google'dan.

kolay gelsin.

sitelerinde kendilerini tanıtmışlar. şöyle demişler kendileri ile ilgili;

Jacob Fleming is one of the world's leading business intelligence companies producing business-to-business conferences, which consist of current research, market trends, technological developments and applications. Our market-led intelligence allows our customers to make informed decisions for maximum bottom-line impact.

Jacob Fleming offices in Bratislava (Slovakia), Prague (Czech republic), Budapest (Hungary), Barcelona (Spain), Dubai (UAE) and Cleveland (USA) specialize in organizing prestigious international conferences for Europe and GCC region, providing groundbreaking strategies and proven technical expertise in both business functional areas and vertical markets through energy, finance, media, pharmaceutical and telecom sectors.

konferanslar düzenliyorlar, eğitimler veriyorlar vb. bunu da büyük şirketlere yapıyorlar.

denemeye değer gibi. ama kesinlikle arayın önce.
  • bu nick kullanimda  (10.09.08 00:13:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.